USHT dhe Ministria e Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Ministria e Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sot nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.  Marrëveshjen e nënshkruan rektori i USHT-së, Prof. Dr.Vullnet Ameti
image
USHT dhe Ministria e Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi