/Konkurse (Qendra për Karrierë)

Thirrje për aplikim

Multikultura shpall: Thirrje për aplikues nga akademia për vullnetarë, duke filluar nga data 12.07.2018. Të rinjtë, gjatë periudhës tremujore, do të kenë mundësinë të fitojnë njohuri të reja lidhur me sipërmarrësinë, avokatësinë, aktivizmin, artet dhe zejet, të drejtat humane, fjalën e lirë si dhe të realizojnë lojëra dhe aktivitete të shumta sociale. Ftojmë vullnetarët tanë [...]

2018-07-09T09:19:08+00:00 Korrik 6th, 2018|

Konkurs – ELEM

Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar në mes  SHA Elektranat e Maqedonisë (ELEM) dhe Universitetit  të Tetovës, është shpallur: Konkurs për ndarjen e 5 bursave për studentët e Universitetit të Tetovës. Në këtë konkurs mund të paraqiten: Studentë të rregullt të Fakultetit përkatës, të cilët janë të regjistruar për herë të parë në [...]

2018-06-23T16:08:44+00:00 Qershor 19th, 2018|

Konkurs – Kampionati IV Botëror Ndëruniversitar-Barcelona 2018

Kampionati Botëror Ndëruniversitar është kampionat sportiv, i paraparë për stimulimin e sportit mes universitetesh, nëpërmjet promovimit të parimeve fair-play të lojës, diversitetit dhe inkluzionit. Në edicionin e vitit 2017, në këtë event morën pjesë 2.400 studentë nga 70 universitete, të 30 vendeve të Evropës, Afrikës, Lindjes së Mesme dhe Azisë. "Kampionati IV Botëror Ndëruniversitar- Barcelona [...]

2018-05-30T11:37:41+00:00 Maj 23rd, 2018|

Konkurs – OSBE

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) shpall thirrje për aplikim për 18 bursa të plota, në Akademinë Evropiane të Inovacionit (AEI), - program veror lider në botë për sipërmarrësi, dedikuar profesionistëve të rinj, studentëve, të diplomuarve dhe sipërmarrësve të rinj.Nga 8 deri më 27 korrik, në Torino, kandidatët e përzgjedhur nga Ballkani Perëndimor [...]

2018-05-30T11:45:07+00:00 Maj 9th, 2018|

Konkurs – AUAP

Të nderuar kolegë, Shoqata e Universiteteve të Azisë dhe Paqësorit (AUAP) në bashkëpunim me Akademinë dhe Seminarin e Zhvillimit të Institutit Master (MIDAS) në Bangkok në Tajlandë, shpall konkursin e parë të AUAP Student English Debate Competition (SEDC) që do të mbahet në Bangkok të Tajlandës, gjatë periudhës 15- 20 tetor të vitit 2018. Ekipet [...]

2018-05-30T11:57:30+00:00 Maj 9th, 2018|

Konkurs – BPRM

Banka Popullore e RM-së informon studentët e institucioneve të arsimit të lartë, në fushën e ekonomisë, drejtësisë, shkencave të informatikës dhe shkencave të tjera shoqërore, të cilat i takojnë fushës së punës së njësive organizative të Bankës Popullore, që kanë mundësi të realizimit të punës praktike në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë gjatë muajve: [...]

2018-05-30T12:02:48+00:00 Maj 4th, 2018|

Konkurs – British American Tobacco

Programi ndërkombëtar (BAT) është lider global me më shumë se 200 marka në më shumë se 200 tregje. Ky program ju ndihmon të kuptoni plotësisht dinamikën e tregut dhe funksionimin e departamenteve të marketingut për brendet, tregtinë, planifikimin strategjik dhe vështrimet e përbashkëta për të arritur rezultate të shkëlqyera biznesi. Programi do të zgjasë një [...]

2018-05-29T13:49:29+00:00 Prill 20th, 2018|

Konkurs – Inxhinier për kontrollin statistikor të procesit nga JOHNSON MATTHEY

Celan Air është lider botëror për prodhim dhe zhvillim të teknologjisë së auto katalizatorëve. Ne i shfrytëzojmë njohuritë tona për të krijuar prodhime novatore të cilat luajnë rol kyç në zvogëlimin e gazrave helmuese dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit, mjedisin jetësor, ne u japim mbështetje të plotë klientëve tanë për përmbushjen e kërkesave ligjore [...]

2018-05-29T13:45:21+00:00 Prill 20th, 2018|

Konkurs – MKHost

Hosting provajderi dhe regjistruesi më i madh i domeneve në Maqedoni, MKhost, shpall konkurs të hapur për punë praktikë me mundësi punësimi për më tepër pozita. Secili student aktiv ose i diplomuar mund të aplikojë për pozitën përkatëse.Në cilat pozita mund të aplikoni? Administrator i sistemit - https://www.mkhost.com.mk/career/support Zhvillues i PHP-së - https://www.mkhost.com.mk/career/sales Agjent për [...]

2018-05-29T13:40:57+00:00 Prill 20th, 2018|

Konkurs – Vision Market

VISION Market është kompani e cila merret me hulumtimin e tregut në të gjithë lëmenjtë dhe ka nevojë të angazhojë anketues nga Shkupi dhe qytetet tjera të Maqedonisë të cilët do të bëjnë anketa në terren. Kërkojmë bashkëpunëtorë që kanë qëndrim serioz dhe përgjegjësi në punë dhe janë të gatshëm që të harxhojnë një pjesë [...]

2018-05-29T13:36:03+00:00 Prill 20th, 2018|