/Lajme

Gëzuar Fitër Bajramin

Të nderuar besimtarë të fesë islame, Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që në cilësinë e Rektorit të Universitetit të Tetovës “Fadil Sulejmani”, t’Jua uroj festën e Fitër Bajramit! Kjo festë, vjen në vatrat tona familjare, pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, [...]

2020-05-23T22:22:17+00:00 Maj 23, 2020|

Universiteti i Tetovës e vijon bashkëpunimin arsimor me programin ndërkombëtar për mobilitet Erasmus Plus

Universiteti i Tetovës edhe përkundër pandemisë globale të Covid-19, e vazhdon veprimtarinë e tij dhe përkujdesjen maksimale ndaj studentëve. Sikurse deri më tani, që janë realizuar ligjëratat online dhe janë organizuar edhe disa aktivitete të tjera arsimore dhe shkencore përmes komunikimit online, Universiteti ynë është [...]

2020-05-22T17:56:38+00:00 Maj 22, 2020|

UT – DITËT E HAPURA ONLINE

Universiteti i Tetovës i njofton të gjithë maturantët se, më 13, 14 dhe 15 maj 2020, do t’i organizojë online “Ditët e Hapura”. Kjo formë e organizimit online e “Ditëve të Hapura” përmes një platforme të krijuar enkas nga UT për maturantët, aplikohet për herë [...]

2020-05-09T13:29:49+00:00 Maj 09, 2020|

Urime Dita e Evropës

Your Excellency, Ambassador Samuel Žbogar, On behalf of the University of Tetova and on my behalf allow me to express our cordial congratulations on the occasion of the Europe Day, especiallywhen this year European Union celebrates the70th anniversary of the Schuman Declaration. On this important [...]

2020-05-09T13:31:09+00:00 Maj 09, 2020|