/Lajme

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë, ligjëruesit shembullor në Fakultetin e Shkencave të Zbatuara, Prof. Dr. Vullnet Palloshit.Profesori ynë i respektuar, mësimdhënës në programin studimor Arkitekturë dhe Ndërtimtari, angazhohej në vazhdimësi si në mësimdhënie, punë praktike, në edukimin e studentëve, por me një përkushtim të rrallë edhe [...]

2018-06-19T12:09:50+00:00 Qershor 19th, 2018|

Gëzuar Fitër Bajramin

Të nderuar besimtarë të fesë islame, Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që në cilësinë e Rektorit të Universitetit të Tetovës, t’Ju uroj festën e Fitër Bajramit! Kjo festë vjen mes nesh, në vatrat tona familjare, pas përfundimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, periudhës së shenjtë, gjatë së cilës besimtarët e devotshëm [...]

2018-06-18T01:32:12+00:00 Qershor 14th, 2018|

UT dhe NIU hapin program të përbashkët studimor për administratë biznesi në master

Universiteti i Tetovës, në bashkëpunim me Northern Ilinois University nga Çikagoja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, do të hapin programin e ri studimor në studimet e ciklit të dytë, master, për biznes administratë. Ky program i ri, i cili do të realizohet në bashkëpunim mes Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës dhe Fakultetit [...]

2018-06-23T16:11:35+00:00 Qershor 11th, 2018|

Në UT u mbajt ligjëratë për sfidat e Evropës

Në Fakultetin Juridik të Universitetit të Tetovës, sot këshilltari i lartë i ministrit për çështjet e euro-integrimeve të Francës z. François Lafond, para stafit akademik dhe studentëve mbajti një ligjëratë me temë “Sfidat e Evropës së sotme". Dekani i Fakultetit Juridik të Universitetit të [...]

2018-06-23T16:13:16+00:00 Maj 31st, 2018|