/Njoftime

Buletini nr. 134

Raport për vlerësimin e punimit të doktoraturës Kundërshtim ndaj referatit për zgjedhjen e një mësimdhënësi në Fakultetin e Arteve Përgjigje e Kundërshtimit ndaj referatit për zgjedhjen e një mësimdhënësi në Fakultetin e Arteve

2018-09-17T16:06:44+00:00 Shtator 17th, 2018|

Buletini nr. 132

Fakulteti Ekonomik Fakulteti Filologjik Fakulteti i Arteve Fakulteti i Shkencave Matematike Natyrore Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Fakulteti Juridik Fakulteti Pedagogjik

2018-09-10T13:54:09+00:00 Gusht 31st, 2018|

Njoftim – cikli i tretë

Lënda: Njoftim për organizimin e afatit të provimeve në ciklin e tretë të studimeve-studimet e doktoraturës, vërtetimin e semestrit veror dhe rregjistrimin e semestrit dimëror.

2018-07-10T22:45:06+00:00 Korrik 2nd, 2018|

Buletini nr. 131

Fakulteti Administrates Biznesit Fakulteti Filozofik Fakulteti Juridik Fakulteti KulturesFizike Fakulteti ShkencaveZbatuara Pasqyre e temave per disertacione te doktoratures

2018-06-23T16:08:18+00:00 Qershor 21st, 2018|