//Arlind Farizi
Arlind Farizi 2018-06-26T15:08:02+00:00
Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ARLND FARIZIPOEZIA DHE IDENTITETIJETA E RE2323-3362010
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ARLIND FARIZIPRIRJET STILISTIKE TË MODERNITETIT NË LIRIKAT E MURAT ISAKUTKONFERENCË NDËRKOMBËTARE ORGANIZUAR NGA FAKULTETIT I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT, UEJL,TETOVE
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ARLIND FARIZITIPOLOGJIA E PERSONAZHEVE NE ROMANET E ISMAIL KADARETRINGA TETOVE2016

Publications, in process.