//Jëlldëz Asani
Jëlldëz Asani 2018-06-28T12:06:40+00:00
Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ASANI, JËLLDËZTHE IMPACT OF VARIOUS CULTURAL CENTERS IN THE PROCESS OF ARTISTIC CREATIVITY AMONG ALBANIAN PAINTERS IN MACEDONIA AND KOSOVOINTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENTIFIC AND ENGINEERING RESEARCH (IJSER) VOLUME 4, ISSUE 52013ISSN 2229-5518
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ASANI, JËLLDËZNJË MONUMENT EKSKLUZIV I KULTURËS ISLAME SHQIPTARE NË MAQEDONI“TRASHËGIMIA ORIENTALE – ISLAME NË BALLKAN” PRISHTINËISBN 978-9951-659-08-62015
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ASANI, JËLLDËZKRIJIMTARIA ARTISTIKE E PIKTORËVE SHQIPTARË NË MAQEDONI DHE NË KOSOVË NË DY DEKADAT E FUNDIT TË SHEKULLIT XXARBËRIA DESIGN2013ISBN: 978-9989-57-966-0

Publications, in process.