//Zejnepe Alili Rexhepi
Zejnepe Alili Rexhepi 2018-10-12T10:17:17+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ALILI REXHEPI ZEJNEPEGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENITSEMINARI IV NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI271-2802010
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËSEMINARI VI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI126-1312012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN "TË JETOSH NË ISHULL" TË BEN BLUSHITSEMINARI V NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI187-1942011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË 1981-2011MEDIA379-912011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPOEZIA E MESAZHIT UNIVERSAL NË "VARGJET E LIRA"STUDIME ALBANOLOGJIKE5129-1382012
ALILI REXHEPI ZEJNEPESIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEFAN NOLI NË 130 VJETORIN E LINDJES (1882-2012)I196-2022012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESSEMINARI XXXI NDËRKOMBËTARPËR GJUHËN, LETËRSINË DHE KULTURËN SHQIPTARE 31/2179-1862012
ALILI REXHEPI ZEJNEPELIRIKA E IDENTIFIKIMIT AUTORIAL - FENIKSI - AGIM VINCAFILOLOGJIANR. 5-6257-26020161857-9485 (Print)
ALILI REXHEPI ZEJNEPEREFLEKSI LIRIK NË VARGJET E POETËVE TETOVARË (MURAT ISAKU DHE ABDYLAZIS ISLAMI)KULTURA DHE KOMUNIKIMI 2017-2152016
ALILI REXHEPI ZEJNEPENËNA TEREZË - EMBLEMË NË SHËRBIM TË QENIES NJERËZOREFILOLOGJIANR. 795-10220171857-8535 (Print)
ALILI REXHEPI ZEJNEPEHISTORISHKRIME DHE SFIDA IDEOLOGJIKE TË LETËRSISËALBANOLOGJIANR. 8183-1942017UDC: 81. 1857-94-85 (Print).
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENITTETOVË2010
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËÇËSHTJA SHQIPTARE PARA DHE PAS SHPALLJES SË PAVARËSISËTETOVË-SHKUP978-608-217-004-62012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN "TË JETOSH NË ISHULL" TË BEN BLUSHITSFIDAT E KULTURËS SHQIPTARE NË SHEKULLIN E RITETOVË-SHKUP978-608-217-004-62011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË 1981-2011PRISHTINË
ALILI REXHEPI ZEJNEPESIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEFAN NOLI NË 130 VJETORIN E LINDJES (1882-2012)KORÇË - SHQIPËRI2011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESPRISHTINË2012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPËRVIJIME TË LETËRSISË SHQIPE NË MAQEDONIAKADEMI SHKENCORESARANDË - SHQIPËRI2015
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPORTRETIZIMI ATDHETAR NË VARGJET E ADEM DEMAÇITTETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPELIRIKA E IDENTIFIKIMIT AUTORIALLOKALJA DHE UNIVERSALJA NË KULTURËN SHQIPTARETETOVË2015
ALILI REXHEPI ZEJNEPEIMAZHI KULTUROR DHE INTEGRIMI I SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË NË NIVEL MBARËKOMBËTAR DHE GLOBALSFIDAT DHE PERSPEKTIVA E ARSIMIT BASHKËKOHORTETOVË2015
ALILI REXHEPI ZEJNEPEMESAZHET E SHKRIMTARIT DHE NDIKIMI AUTORIALSEMINARI XI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË "KUJTESA, KULTURA DHE MEDIAT E REJA"TETOVË2017
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPENG LOTIFAIK KONICA1998
ALILI REXHEPI ZEJNEPEUJËVARA E SYRIT (POEZI)ARS-ZZ2007978-9989-2720-0-4
ALILI REXHEPI ZEJNEPEËNDËRR SHTEGTUESE (RIBOTIM)ARS-ZZ2007978-9989-2720-1-1
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFIGURA E GRUAS NË VEPRËN E STERJO SPASSESARS-ZZ2009
ALILI REXHEPI ZEJNEPENËN PUSHTETIN E EROSITARS-ZZ2011978-608-65214-3-1
ALILI REXHEPI ZEJNEPEGRUAJA TE MIGJENI DHE FLOBERIARS-ZZ2011978-9989-2720-7-3

View publications by citation.

Publications, in process