//Zeqirja Rexhepi
Zeqirja Rexhepi 2018-10-12T10:18:41+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ZEQIRJA REXHEPIKONFLIKTI I VITIT 2001 SI PASOJË E NJË PROCESI POLITIKHISTORIA DHE APOKRIFET - DEMITOLOGJIZIMI I 2001-IT149-522010
ZEQIRJA REXHEPIODJEK DEMOKRATSKIH PROCESA U SLOVENIJU 1989/1990 KOD ALBANACASLOVENSKA POT IZ ENOPARTIJSKEGA V DEMOKRATIËNI SISTEMV253-2712012
ZEQIRJA REXHEPISHPALLJA E PAVARËSISË SË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE QËNDRIMI I FAKTORIT POLITIK SHQIPTARSEMINARI IV NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËIV507-5172010
REXHEPI ZEQIRJALËVIZJA POLITIKE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË NË VITET '90-TË TË SHEKULLIT XX.REVISTA E SEMINARIT I NDËRKOMBËTAR TË ALBANOLOGJISË1 / I827-838.2007
REXHEPI ZEQIRJA SHTETET BALLKANIKE DHE INTEGRIMET EVROPIANEBALKAN STUDIES III - LIVING TOGETHER & CULTURE & EDUCATION538-5522011
REXHEPI ZEQIRJARRAFSHI I POLLOGUT NË KOHËN E SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISËKËRKIME HISTORIKENR. 4193-2022011
REXHEPI ZEQIRJAODJEK DEMOKRATSKIH PROCESA U SLOVENIJU 1989/90 GODINI MEDJU ALBANCIMAINŠTITUT ZA NOVEJŠO ZGODOVINO253'2712012
REXHEPI ZEQIRJA MARRËDHËNIET SHQIPTARO-ITALIANE NË VITIN 1930 SIPAS RAPORTEVE TË PËRFAQËSUESIT USHTARAK JUGOSLLAV NË TIRANËSTUDIME ALBANOLOGJIKENR. 7155-16220121857-695UDK 930.85
REXHEPI ZEQIRJARAPORTET MIDIS FUQIVE TË MËDHA DHE HASAN PRISHTINASHKUPI299-3142012
REXHEPI ZEQIRJASHQIPTARËT NË DIOPTRINË E GAZETËS "POLITIKA" (LUFTA E PARË BALLKANIKE)SEMINARI VI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË408-4152012
REXHEPI ZEQIRJA POLITIKA E QEVERISË XHONTURKE KUNDREJT ARSIMIT SHQIPALBANOLOGJIA NR.1-245-4920141857-695UDK 930.85
REXHEPI ZEQIRJAKONFLIKTI SHQIPTARO-MAQEDONAS I VITIT 2001 - VLERËSIMET MAQEDONASE, NDËRKOMBËTARE DHE SHQIPTAREPHILOSOPHICANR. 1270-27620141857-8454 (Print)
REXHEPI ZEQIRJATETOVA DHE RRETHI I SAJ GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËROREPËRMBLEDHJE STUDIMESH (SHQIPTARËT GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE)281-2952014ISBN: 978-9951-409-38-4
REXHEPI ZEQIRJA PROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË DHE THEMELIMI I UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TETOVËSTHESAR KOMBËTAR I MËRGATËS SHQIPTARE NË SUEDINR. 382-1092014ISBN: 978-91-87767-00-5
REXHEPI ZEQIRJAPUSHTIMI OTOMAN - SHKËPUTJE E SHQIPTARËVE NGA EVROPAALBANOLOGJIANR. 3-4195-20020151857-8454
REXHEPI ZEQIRJAHISTORIKU I NJË SHKOLLE SHQIPE - SHKOLLA FILLORE "ABDYL FRASHËRI"PHILOSOPHICANR. 3-4109-11620151857-8454 (Print)
REXHEPI ZEQIRJAGAZETA FLAKA - MEDIUM NË TË CILIN BESOJASKUPIVOL. 10109-1162015ISBN: 978-608-4653-26-4
REXHEPI ZEQIRJA MAQEDONIA DHE PROCESI EURO-INTEGRUESPHILOSPHICANR. 5198-20720161857-9272 (Print)
REXHEPI ZEQIRJABASHKIMI KOMBËTAR - SFIDË SERIOZE PËR DIPLOMACINË E FUQIVE TË MËDHASHOQATA "TRADITA"
REXHEPI ZEQIRJAADEM DEMAÇI - STRATEG I KAUZËS KOMBËTARE SHQIPTAREFILOLOGJIANR. 583-8820161857-8535 (Print)
REXHEPI ZEQIRJASHQIPTARËT NË OPTIKËN E DIPLOMACISË DHE SHËRBIMIT SEKRET SOVJETIK NË VITET 20-TA TË SHEKULLIT XXALBANOLOGJIVËLL. II119-1282016ISBN: 978-9951-24-035-2
REXHEPI ZEQIRJA MARRËVESHJA SHQIPTARO-OSMANE E GUSHTIT 1912 NË FOKUSIN E DIPLOMACISË VJENEZERELATIONS BETWEEN ALBANIANS AND AUSTRO-HUNGARY (AUSTRIA) BY MID XIX CENTURY TO OUR DAYS149-1582017
REXHEPI ZEQIRJANËNA TEREZË - EMBLEMË NË SHËRBIM TË QENIES NJERËZOREFILOLOGJIANr. 795-10220171857-8535 (Print)
REXHEPI ZEQIRJAGJERGJ KASTRIOTI - SKËNDERBEU NË VEPRËN "KRYQTARI I FUNDIT" TË AUTORIT VIRGJIL KULEALBANOLOGJIANr. 8233-2372017
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ZEQIRJA REXHEPIKONFLIKTI I VITIT 2001 SI PASOJË E NJË PROCESI POLITIKFONDACION OPEN SOCIETY INSTITUTE MACEDONIASHKUP2010
ZEQIRJA REXHEPIODJEK DEMOKRATSKIH PROCESA U SLOVENIJU 1989/1990 KOD ALBANACASLOVENSKA POT IZ ENOPARTIJSKEGA V DEMOKRATIËNI SISTEMLUBJANË978-961-6386-37-12010
ZEQIRJA REXHEPISHPALLJA E PAVARËSISË SË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE QËNDRIMI I FAKTORIT POLITIK SHQIPTARSEMINARI IV NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË2010
REXHEPI ZEQIRJALËVIZJA POLITIKE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË NË VITET '90-TË TË SHEKULLIT XX.SEMINARI I NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËOHËR978-9989-2775-5-82007
REXHEPI ZEQIRJASHPALLJA E PAVARËSISË SË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE QËNDRIMI I FAKTORIT POLITIK SHQIPTARTETOVË978-608-217-001-52010
REXHEPI ZEQIRJASHTETET BALLKANIKE DHE INTEGRIMET EVROPIANESHKUP2011
REXHEPI ZEQIRJAПРИДОНЕСОТ НА АЛБАНСКИОТ ПОЛИТИЧКИ ФАКТОР ЗА НЕЗАВИСНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈАМАКЕДОНИЈА НИЗ ВЕКОВИТЕSHKUP2011
REXHEPI ZEQIRJAMARRËDHËNIET FRANKO-GJERMANE SI REFLEKTIM NDAJ ÇËSHTJES SHQIPTARE NË BALLKANTHE BALKAN YESTERDAY, TODAY AND TOMORROWSHKUP2012
REXHEPI ZEQIRJAKUNDËRTHËNIET NDËRETNIKE PËRMES TEKSTEVE TË HISTORISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISËTETOVË2012
REXHEPI ZEQIRJASHQIPTARËT NË DIOPTRINË E GAZETËS "POLITIKA" (LUFTA E PARË BALLKANIKE)ÇËSHTJA SHQIPTARE PARA DHE PAS SHPALLJES SË PAVARËSISËTETOVË-SHKUP978-608-217-004-62012
REXHEPI ZEQIRJAKONCEPTI ETNONACIONALIST MAQEDONAS - PRELUD I KONFLIKTIT NDËRETNIK I VITIT 2001ZHVILLIMET HISTORIKE, POLITIKO-SHOQËRORE, GJUHËSORE DHE KULTURORE TE SHQIPTARËT, GJATË VITEVE 1912-2001TETOVË2012
REXHEPI ZEQIRJAVEPRIMTARIA ATDHETARE E HASAN PRISHTINËSSHKUP2012
REXHEPI ZEQIRJASHQIPTARËT MIDIS INTEGRIMIT EVROPIAN DHE KONCEPTIT TË SHTETIT KOMBËTARIDENTITETI, IMAZHI DHE KOHEZIONI SOCIAL NË EPOKËN E INTEGRIMEVE DHE GLOBALIZIMITVLORË - SHQIPËRI2012
REXHEPI ZEQIRJAKONFLIKTI SHQIPTARO-MAQEDONAS - VLERËSIMET MAQEDONASE, NDËRKOMBËTARE DHE SHQIPTAREPROBLEMET SOCIALE DHE SFIDAT E BASHKËKOHËSISËTETOVË2013
REXHEPI ZEQIRJAMËSIMI I HISTORISË NË TEKSTIN E SHKOLLËS FILLORE TË KLASËS SË VIII-TË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISËHISTORY TEXTBOOKS AND TEACHING IN ALBANIAN LANGUAGE IN SOUTHEASTERN EUROPEPRISHTINË - KOSOVË2013
REXHEPI ZEQIRJATETOVA DHE RRETHI I SAJ GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORESHQIPTARËT GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËROREPRISHTINË978-9951-409-38-42013
REXHEPI ZEQIRJAPUSHTIMI OTOMAN - SHKËPUTJE E SHQIPTARËVE NGA EVROPAKULTURA SHQIPTARE - PJESWË E PASHKËPUTSHME E KULTURËS EVROPIANETETOVË2014
REXHEPI ZEQIRJAHISTORIKU I NJË SHKOLLE SHQIPE - SHKOLLA FILLORE "ABDYL FRASHËRI", BOGOVINËBALLAFAQIMI ME TË KALUARËN DHE RIMENDIMI I PAQES NË BALLKANIN PERËNDIMORTETOVË2014
REXHEPI ZEQIRJAGAZETA FLAKA - MEDIUM NË TË CILIN BESOJA70 VJETORI I BOTIMIT TË GAZETËS FLAKA E VËLLAZËRIMITSHKUP978-6080-4653-26-42015
REXHEPI ZEQIRJASHQIPTARËT NË OPTIKËN E DIPLOMACISË DHE SHËRBIMIT SEKRET SOVJETIK NË VITET 20-TA TË SHEKULLIT XXKËNDVËSHTRIMET E TË HUAJVE MBI SHQIPTARËTPRISHTINË2015
REXHEPI ZEQIRJABASHKIMI KOMBËTAR SHQIPTAR - SFIDË SERIOZE PËR DIPLOMACINË E FUQIVE TË MËDHALIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT DHE ÇËSHTJA KOMBËTARETETOVË2015
REXHEPI ZEQIRJAMAQEDONIA DHE PROCESI EURO-INTEGRUESLOKALJA DHE UNIVERSALJAQ NË KULTURËN SHQIPTARETETOVË0015
REXHEPI ZEQIRJAZHVILLIMET SHOQËRORO-POLITIKE TE SHQIPTARËT E MAQEDONISË NË PRAG TË SHPËRBËRJES SË JUGOSLLAVISË FEDERATIVESFIDAT DHE PERSPEKTIVA E ARSIMIT BASHKËKOHORTETOVË2015
REXHEPI ZEQIRJAADEM DEMAÇI - STRATEG I KAUZËS KOMBËTARE SHQIPTAREADEM DEMAÇI: ATDHEDASHURIA DHE INTELEKTUALIZMITETOVË2016
REXHEPI ZEQIRJAARSIMIMI I SHQIPTARËVE NË PRAG TË SHPËRBËRJES SË JUGOSLLAVISË DHE NË PERIUDHËN E SHTETIT TË PAVARUR TË MAQEDONISËARSIMI DHE EDUKIMI NË SHOQËRITË ME DIVERSITET KULTURORTETOVË2016
REXHEPI ZEQIRJANËNA TEREZË - EMBLEMË NË SHËRBIM TË QENIES NJERËZOREJETA, VEPRIMTARIA DHE HUMANIZMI I SHENJTORES NËNË TEREZATETOVË2016
REXHEPI ZEQIRJAPOLITIKA E JASHTME AMERIKANE DHE "EVROPIANIZIMI" I BALLKANITTHE IMPACT OF US POLICY IN PROMOTING DEMOKRACI, PEACE, STATE - BUILDING, ECONOMIC RECOVERY AND THE PROTECTION OF NATIONAL, REGIONS AND CIVIC VALUES IN THE COUNTRIES OF THE REGIONTETOVË2016
REXHEPI ZEQIRJAREZISTENCA E ARMATOSUR E SHQIPTARËVE DHE PROPAGANDA E PUSHTUESIT SERB NË FUNDSHEKULLIN E XX-TËKUJTESA, KULTURA DHE MEDIAT E REJATETOVË2017
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ZEQIRJA REXHEPIOPSHTESTVENO-POLITIÇIOT RAZVOJ KAJ ALBANCITE VO MAKEDONIJA 1990-2001TRINGA DESIGN2006
ZEQIRJA REXHEPIOBEDINETA EVROPA OD IDEJA DO REALIZACIJAARS-ZZ2010978-9989-2720-8-0
ZEQIRJA REXHEPIEVROPA E BASHKUAR NGA IDEJA DERI TE REALIZIMIARS-ZZ2011978-608-65214-0-0
REXHEPI ZEQIRJAZHVILLIMET POLITIKO-SHOQËRORE TE SHQIPTARËT NË MAQEDONI 1990-2001TRINGA DESIGN20059989-9591-4-5
REXHEPI ZEQIRJAINTEGRIMI EVROPIANROZAFA2016978-9951-02-320-7

View publications by citation.

Publications, in process