Orari i ligjëratave (konsultimeve), semestri dimëror 2016/2017

Fakulteti i Shkencave Matematiko – Natyrore

 

Biologji

Gjeografi

Matematikë

Informatikë

Kimi

Fizikë

 

Fakulteti Filologjik

 

Gjuhë/Letërsi Angleze (përditësuar më 02.12.2016)

Gjuhë/Letërsi Shqipe (përditësuar më 02.12.2016)

Gjuhësi Gjermane (përditësuar më 07.12.2016)

 

Fakulteti Filozofik

 

Filozofi 

Sociologji

Psikologji (publikuar më 02.12.2016)

Pedagogji

Histori (përditësuar më 02.12.2016)

Gjuhë dhe Letërsi Arabe

Gjuhë dhe Letërsi Turke

 

Fakulteti i Arteve

 

Art figurativ-Dizajn Grafik

Art figurativ-Grafik

Art figurativ-Pedagogji

Art figurativ-Pikturë

Art figurativ-Skulpturë

 

Fakulteti i Shkencave të Zbatuara

 

Arkitekturë

Ndërtimtari-Konstruksion

Mekatronikë

Inxhinieri ekonomike

Rrugë dhe Infrastrukturë

 

Fakulteti i Teknologjise Ushqimore dhe Të Ushqyerit

 

Teknologji ushqimore

Të ushqyerit

 

Fakulteti i Shkencave Të Mjekësisë 

 

Farmaci

 

Fakulteti i Kulturës Fizike

 

Kulturë Fizike

 

Fakulteti Ekonomik

 

Financa Kontabilitet

Marketing Menaxhment

Turizëm

 

Fakulteti Juridik

 

Gjyqësor

Administrative 

Marrëdhënie Ndërkombëtare 

Penale

Civile

Gazetari

Shkenca Politike

 

FAB

 

Administratë Biznesi

Administratë Publike

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e prezantoi
image Në kuadër të projektit ,,Twinning”, në Universitetin e Tetovës u organizua  punëtoria, me temë:
image Universiteti i Tetovës, sot e shënoi 17 shkurtin, 22-vjetorin e fillimit të ligjëratave të
image Me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para, në emër të studentëve, profesorëve
image Studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës