Orari i provimeve - Cikli I - Afati i Shtatorit 2014

Fakulteti i Shkencave Matematiko – Natyrore

 

Biologji - Arsimor - Biokimik

Biokimi Analitike

Fizikë

Kimi

Matematikë

Informatikë

Gjeografi

Ekologji

Matematikë në Financa dhe Biznes

 

Fakulteti Filologjik

 

Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Gjuhë dhe Letërsi Maqedone

Gjuhë dhe Letërsi Angleze - Arsimor

Gjuhë dhe Letërsi Angleze - Arsimor (akreditimi i ri)

Gjuhë dhe Letërsi Angleze - Përkthyes

Gjuhë dhe Letërsi Frenge - Gjuhë dhe Letërsi Frenge (akreditimi i ri)

Gjuhë dhe Letërsi Italiane - Gjuhë dhe Letërsi Italiane (akreditimi i ri)

Gjuhë dhe Letërsi GjermaneGjuhë dhe Letërsi Gjermane (akreditimi i ri)

 

Fakulteti Filozofik

 

Filozofi - Filozofi (akreditimi i ri)

Filologji Orientale - Gjuhë dhe Letërsi Turke - Gjuhë dhe Letërsi Arabe

Pedagogji Klasor - Klasor (akreditimi i ri)

Pedagogji Profesional - Profesional (akreditimi i ri)

PsikologjiPsikologji (akreditimi i ri)

Histori Histori (akreditimi i ri)

SociologjiSociologji (akreditimi i ri)

Edukim special dhe rehabilitim

Rikualifikim Pedagogjik

 

Fakulteti i Arteve

 

Art figurativ - Dizajn Grafik

Art figurativ - Grafikë

Art figurativ - Pedagogji

Art figurativ - Pikturë

Art figurativ - Skulpturë

Art Dramatik

Art Muzikor

 

Fakulteti i Shkencave të Zbatuara

 

Arkitekturë Arkitekturë (akreditimi i ri)

NdërtimtariNdërtimtari (akreditimi i ri)

MekatronikëMekatronikë (akreditimi i ri)

Inxhinieri ekonomike

Rrugë dhe Infrastrukturë

 

Fakulteti i Teknologjise Ushqimore dhe Të Ushqyerit – Gostivar

 

Teknologji ushqimore

Të ushqyerit

Menaxhimi me cilësinë dhe sigurinë ushqimore

 

Fakulteti i Shkencave Të Mjekësisë

 

Farmaci

Akusheri

Fizioterapi

Infermieri

Stomatologji

Mjekësi

 

Fakulteti i Kulturës Fizike

 

Kulturë Fizike

 

Fakulteti Ekonomik

 

Administratë Biznesi

Ekonomi Biznes - Ekonomi Biznes (akreditimi i ri)

Financa KontabilitetFinanca Kontabilitet (akreditimi i ri)

Menaxhment MarketingMenaxhment Marketing (akreditimi i ri)

TurizëmTurizëm (akreditimi i ri)

 

Fakulteti Juridik

 

Juridik

Administrativ

Gjyqesor

Gjyqesor Maredhenie Nderkombetare

Shkenca Politike

Gazetari

 

Disperzimi KUMANOVË

 

Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Informatikë

 

FAB - KUMANOVË

 

Administratë Publike

Administratë Biznesi (3 vj.)

Administratë Biznesi (4 vj.)

 

Disperzimi SHKUP

 

Filologji Orientale

Administrate Biznesi

Biologji  | Arsimor | Biokimi

Ekonomi biznesi

Fizikë-Kimi

Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

Gazetari

Informatikë

Matematikë

Juridik

Psikologji

Shkencat Politike

 

Disperzimi KËRÇOVË

 

Administratë Biznesi

Informatikë

Juridik

Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

 

Disperzimi DIBËR

 

Fizioterapi

Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

 

Disperzimi STRUGË

 

Ekologji

Ekonomi

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

 

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Rektori i USHT-së, Prof. dr. Vullnet Ameti, sot e priti në takim kampionin botëror
image  Studentët e Programit studimor të Mjekësisë së përgjithshme, të Universitetit Shtetëror të Tetovës, e
image Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof. Dr.Vullnet Ameti në emër të studentëve dhe
image Në Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë të Universitetit Shtetëror të Tetovës, sot u përuruan
image Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në promovimin