PROGRAMI STUDIMOR EKONOMI DHE BIZNES

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Fakulteti
Ekonomik
Programi studimor
Ekonomik
Drejtimi
Ekonomi Biznesi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O Bazat e ekonomisë 4,5
LPM003 O Teknologji informative 4,5
FEE003 O Matematikë 4,5
FEE007 O Statistikë I 4,5
FEE006 O Gjuhë angleze 4,5
LPS001 O Gjuhë shqipe 3
LPJ003 Z E drejta afariste 4,5
FEB001 Z Bazat dhe principet e kontabilitetit II 4,5
  Z Principet e marketingut I 4,5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE101 O Mikroekonomi I 4,5
FEE103 O Matematikë për ekonomistë 4,5
FEE002 O Bazat dhe principet e kontabilitetit 4,5
FEE106 O Gjuhë angleze II 4,5
LPM002 O Gjuhë maqedone 3
FEE0Z7 Z E-Biznes 4,5
  Z Principet e marketingut në praktikë 4,5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE201 O Mikroekonomi II 5
FEE301 O Makroekonomi I 5
FEE102 O Kontabiliteti financiar I 5
  O Biznesi ndërkombëtar 5
  O Gjuhë angleze III 5
  Z Kontabiliteti financiar dhe konta. i organizatave joprofitabile 5
  Z Kontabiliteti financiar II 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Makroekonomi II 5
FEB009 O Ndërmarjet e biznesit të vogël I 5
FEB011 O Principet e menaxhmentit 5
FEE406 O Gjuhë angleze IV 5
FEE0Z7 Z Financat publike 5
  Z Menaxhimi i resurseve njerzore 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE110 O Financa ndërkombëtare 5
FEE501 O Ekonometri I 5
FEE011 O Vendosje biznisore I 5
  O Gjuhë angleze V 5
  Z Marketingu ndërkombëtar 5
FEE1Z6 Z Ndërmarësia 5
  Z Ekonomia e sigurimeve 5
  Z Ekonomia regjionale 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE209 O Tregjet dhe institucionet financiare 5
FEE601 O Ekonometri II 5
FEE211 O Vendosje biznisore II 5
FEE210 O Integrimet ekonomike Evropiane 5
  O Gjuhë angleze VI 5
  Z Ekonomia e tranzicioneve 5
  Z Menaxhmenti strategjik 5
  Z Financat korporative 5
FEE2Z4 Z Menaxhimi i projekteve 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të