PROGRAMI STUDIMOR KONTABILITETI DHE FINANCAT

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Fakulteti
Ekonomik
Programi studimor
Ekonomik
Drejtimi
Kontabilitet financa
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O Bazat e ekonomisë 4,5
FEE002 O Bazat dhe principet e kontabilitetit I 4,5
FEE003 O Matematikë I 4,5
LPI003 O E drejta e rrethinës biznisore 4,5
FE006 O Gjuhë angleze I 4,5
LPS001 O Gjuhë shqipe 3
  Z Etika afariste 4,5
LPJ003 Z E drejta afariste 4,5
  Z Principet e marketingut I 4,5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE301 O Mikroekonomi I 4,5
FEE103 O Matematikë për ekonomistë 4,5
FEE008 O Teknologji informative 4,5
FEE106 O Gjuhë angleze II 4,5
FEE102 O Kontabiliteti financiar I 4,5
LPM002 O Gjuhë maqedone 3
  Z Kërkimet e tregut 4,5
FE005 Z Principet e menaxhmentit 4,5
FEE027 Z E-Biznes 4,5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE202 O Kontabiliteti buxhetor dhe kont.i organizatave joprofitabile 5
FEE301 O Makroekonomi I 5
  O Organizimi i menaxhmentit 5
FEE206 O Gjuhë angleze III 5
FEFS014 Z Menaxhimi i resureve njerzore 5
FEE1Z4 Z Menaxhmenti i investimeve 5
FEE201 Z Mikroekonomi II 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE007 O Statistikë 5
  O Ekonomia e sigurimeve 5
FEFS010 O Bankat dhe punët bankare 5
FEE406 O Gjuhë angleze IV 5
FEE0Z7 Z Financat publike 5
  Z Ndërmarjet e biznesit të vogël I 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE110 O Financat ndërkombëtare 5
FEE009 O Financat e korporatave I 5
FEE011 O Vendosje biznisore 5
  O Kontroll 5
  O Gjuhë angleze V 5
  Z Ekonomia e tranzicioneve 5
  Z Ndërmarjet e biznesit të vogël 5
FEE202 Z Kontabiliteti buxhetor dhe kont.i organizatave joprofitabile 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE209 O Tregjet dhe institucionet financiare 5
FEE009 O Financat e korporatave II 5
  O Revizioni II 5
FEE210 O Integrimet ekonomike Evropiane 5
FEE606 O Gjuhë angleze VI 5
  Z Menaxhmenti strategjik 5
  Z Ekonomia ndërkombëtare 5
  Z Marketingu ndërkombëtar 5
FEE2Z4 Z Menaxhimi i projekteve 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të