PROGRAMI STUDIMOR MENAXHMENT DHE MARKETING

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Fakulteti
Ekonomik
Programi studimor
Ekonomik
Drejtimi
Marketing menaxhment
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O Bazat e ekonomisë 4,5
FEEOZ3 O Principet e marketingut 4,5
FEE003 O Matematikë 4,5
LPJ003 O E drejta afariste 4,5
FEE006 O Gjuhë angleze I 4,5
LPS001 O Gjuhë shqipe 3
  Z E drejta komerciale 4,5
FEMM013 Z Financat publike 4,5
LPJ003 Z E drejta afariste 4,5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE101 O Mikroekonomi I 4,5
LPI002 O Hulumtimet e tregut 4,5
FEMM009 O Teknologjia informative 4,5
FEMM001 O Matematikë e biznesit 4,5
FEE106 O Gjuhë angleze II 4,5
LPM002 O Gjuhë maqedone 3
FEE005 Z Principet e menaxhmentit 4,5
FEE1Z4 Z Menaxhimi investues 4,5
FEE027 Z E-Biznes 4,5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE301 O Makroekonomi I 5
  O Menaxhimi i resurseve njerzore 5
FEE002 O Bazat dhe principet e kontabilitetit 5
  O Menaxhimi i organizatave 5
FEE206 O Gjuhë angleze III 5
FEE202 Z Kontabiliteti buxhetor dhe kont.i organizatave joprofitabile 5
  Z Ndërmarjet e biznesit të vogël 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEMM007 O Sjellja e konsumatorit 5
FEE104 O Marketing strategjik 5
FEE007 O Statistikë 5
  O Bazat dhe principet e kontabilitetit II 5
FEE406 O Gjuhë angleze IV 5
  Z Shërbimet financiare 5
  Z Menaxhimi i resurseve njerzore 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Shërbimet të marketingut 5
  O Marketingu ndërkombëtar I 5
FEE011 O Rethinë biznisore I 5
  O Komunikimi i marketingut (Reklamimi) 5
  O Gjuhë angleze V 5
  Z Ndërmarjet e biznesit të vogël 5
  Z Ekonomia regjionale 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEMM022H O Kërkimet e marketingut 5
  O Marketingu ndërkombëtar II 5
FEE211 O Rethinë biznisore II 5
FEE105 O Menaxhment strategjik I 5
  O Gjuhë angleze VI 5
  Z Ekonomia e tranzicioneve 5
FEE209 Z Tregjet dhe institucionet financiare 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët dhe profesorët e Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, të Fakultetit Filologjik të
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar