PROGRAMI STUDIMOR FIZIKË-KIMI

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
FIZIKË-KIMI
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimia e përgjithshme 7
  O Fizika I 7
  O Matematika I 7
  O Informatika I 3
  O Gjuhë e huaj I 3
  O Gjuhë maqedone 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimi inorganike 7
  O Fizika II 7
  O Matematika II 7
  O Informatika II 3
  O Gjuhë e huaj II 3
  O Gjuhë shqipe 3
  O Sport  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimi analitike I 8
  O Kimi organike I 7
  O Fizika III 9
  O Fizika dhe mbrojtja e mjedisit 6
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimi analitike II 8
  O Kimi organike II 7
  O Fizika IV 9
  O Metrologji 6
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimi Fizike I 7
  O Kapituj të zgjedhur nga kimia organike 7
  O Fizikë atomike dhe bërthamore 7
  O Mekanikë teorike 7
  O Psikologji 2
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kimi fizike II 7
  O Kapituj të zgjedhur nga kimia analitike 7
  O Elektronika 7
  O Bazat e mekanikës kuantike 7
  O Pedagogji 2
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Biokimi I 5
  O Eksperimente demonstruese nga kimia 3
  O Metodika e mësimdhënies në kimi 7
  O Spektroskopi 5
  O Eksperimente demonstruese nga fizika 3
  O Fizikë mjekësore 7
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Biokimia II 7
  O Metodika e mësimdhënies në Fizikë 7
  Z Lëndë zgjedhore I 2
  Z Lëndë zgjedhore II 2
  Z Lëndë zgjedhore III 2
  Z Lëndë zgjedhore IV 2
    Punim Diplome 8
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i
image Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e