Arti Figurativ - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI FIGURATIV
Drejtimi
ARSIMOR
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF001 O Vizatim 1 5
FAF019 O Akt me anatomi plastike 1 6
FAF020 O Teori figurative  1 3
FAF007 O Histori e artit 1 4
LPA001 O Gjuhë angleze 1 3
LPS010 O Gjuhë shqipe 3
FAF0Z1 Z Fotografi  1 3
LPI002 Z Bazat e informatikës 1 3
FAF0ZC Z Teknologji 1 3
LPF003 Z Gjuhë frenge 1 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF001 O Vizatim 2 5
FAF019 O Akt me anatomi plastike 2 6
FAF020 O Teori figurative 2  3
FAF007 O Histori e artit 2 4
LPA001 O Gjuhë angleze 2 3
LPS011 O Gjuhë maqedone 3
FAF0Z1 Z Fotografi 2  3
LPI002 Z Bazat e informatikës 2 3
FAF0ZC Z Teknologji 2 3
LPF003 Z Gjuhë frenge 2 3
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF201 O Vizatim  3 5
FAF007 O Pikturë 1 5
FAF010 O Skulpturë 1 5
FAF012 O Akti i mbrëmjes 1 3
FAF206 O Histori arti 3 3
LPA201 O Gjuhë angleze 3 3
FAF0ZE Z Qeramikë  1 3
FAF0ZA Z Teknikat e grafikës 1 3
FAF0ZB Z Përpunim materiali 1 3
LPS009 Z Sociologjia e kulturës 1 3
LPG004 Z Gjuha gjermane 1 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF201 O Vizatim  4 5
FAF007 O Pikturë 2 5
FAF010 O Skulpturë 2 5
FAF012 O Akti i mbrëmjes 2 3
FAF206 O Histori arti 4 3
LPA201 O Gjuhë angleze 4 3
FAF0ZE Z Qeramikë  2 3
FAF0ZA Z Teknikat e grafikës 2 3
FAF0ZB Z Përpunim materiali 2 3
LPS009 Z Sociologjia e kulturës 2 3
LPG004 Z Gjuha gjermane 2 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF207 O Pikturë  3 5
FAF110 O Skulpturë  2 5
FAF111 O Grafikë  2 5
FAF021 O Dizajni grafik 1 3
FAF406 O Histori arti 5 3
LPP007 O Psikologji 3
FAF212 Z Akt i mbrëmjes 3 3
FAF0Z6 Z Vizatim i lirë   1 3
FAF0Z2 Z Pikturë monumentale (murale)  1 3
LPE005 Z Filozofi arti 1 3
FAF0ZK Z Përdorimi i mjeteve audio vizuale  1 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF207 O Pikturë 4  5
FAF110 O Skulpturë 3  5
FAF111 O Grafikë 3  5
FAF021 O Dizajni grafik 2 3
FAF406 O Histori arti 6 3
LPP008 O Pedagogji 3
FAF212 Z Akt i mbrëmjes 4 3
FAF0Z6 Z Vizatim i lirë 2   3
FAF0Z2 Z Pikturë monumentale (murale) 2  3
LPE005 Z Filozofi arti 2 3
FAF0ZK Z Përdorimi i mjeteve audio vizuale  2 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF407 O Pikturë 5 5
FAF310 O Skulpturë  4 5
FAF311 O Grafikë  4 5
FAF018 O Metodikë e kulturës figurative  1 3
FAF606 O Histori arti  7 3
LPE006 O Estetikë 3
FAF2Z3 Z Piktura monumentale(vitrai)  3 3
FAF0ZF Z Arti konceptual  1 3
FAF0ZG Z Video dhe arti kompjuterik  1 3
FAF0ZD Z Ilustrimi 1 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF507 Mod-1/Z Pikturë  6 10
FAF410 Mod-2/Z Skulpturë 5 10
FAF411 Mod-3/Z Grafikë   5 10
    Studenti zgjedh njërin nga tre modulet  
FAF118 O Metodika e kulturës figurative  2 4
  O Punimi i diplomës 10
FAF3Z3 Z Piktura monumentale 4 3
FAF1ZF Z Arti konceptual 2 3
FAF1ZG Z Video dhe arti kompjuterik 2 3
FAF1ZD Z Ilustrimi 2 3
    Diplomimi  
   

Pas vlerësimit të temës së diplomës nga mentori, temën e diplomës studenti e mbron para komisionit profesional dhe nëse me sukses e mbron fiton shkallë të lartë profesionale - kompatibile me sistemin e Bilonjës (BA Pass), Baçelor (Bachelor of Arts-BA) merë thirrjen :

Ø Pedagog  i diplomuar i artit figurativ - Pikturë (Baçelor )

Ø Pedagog  i diplomuar i artit figurativ – Skulpturë (Baçelor )

Ø Pedagog  i diplomuar i artit figurativ – Grafikë  (Baçelor )

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës, më 23 maj 2018, së
image Në Fakultetin e Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, më 21 maj 2018, u
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve