Dizajn Grafik - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË- MASTER

 
Viti
2008
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI FIGURATIV
Drejtimi
DIZAJN GRAFIK
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF-M004 O GRAFIKË REKLAMUESE 1M 9.5
FAF-M005 O PËRGADITJA E LIBRIT 1M 9.5
FAF-M007 O POETIKA E ARTIT 1 4
FAF-M008 O METODOLOGJIA E KËRKIMIT SHKENCOR 4
FAF-M0Z3 Z GRAFIKË 1b 3
FAF-M0Z1 Z PIKTURË 1b 3
FAF-M0Z5 Z FOTOGRAFI 1b 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF-M104 O GRAFIKË REKLAMUESE 2M 5
FAF-M105 O PËRGADITJA E LIBRIT 2M 5
FAF-M107 O POETIKA E ARTIT 2 3
FAF-M012 O PUNIM MAGJISTRATURE 14
FAF-M1Z3 Z GRAFIKË 2b 3
FAF-M1Z1 Z PIKTURË 2b 3
FAF-M1Z5 Z FOTOGRAFI 2b 3
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të