Grafikë - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI FIGURATIV
Drejtimi
GRAFIKË
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF001 O Vizatim 1 5
FAF004 O Grafikë   А-1 5
FAF005 O Akti  1 5
FAF006 O Histori arti 1 3
LPA001 O Gjuhë angleze 1 3
LPS010 O Gjuhë shqipe 3
FAF0Z8 Z Teori figurative  1 3
FAF0Z7 Z Anatomia plastike 1 3
FAF0Z7 Z Bazat e informatikës 1 3
LPI002 Z Fotografi  1 3
FAF0Z1 Z Gjuhë frenge 1 3
LPF003   Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF101 O Vizatim  2 5
FAF104 O Grafikë   А-2 5
FAF105 O Akti  2 5
FAF106 O Histori arti 2 3
LPA101 O Gjuhë angleze 2 3
LPM011 O Gjuhë maqedone 3
FAF1Z8 Z Teori figurative  2 3
FAF1Z7 Z Anatomi plastike 2 3
LPI102 Z Bazat e informatikës 2 3
FAF1Z1 Z Fotografi  2 3
LPF103 Z Gjuhë frenge 2 3
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF201 O Vizatim   3 5
FAF204 O Grafikë   А-3 7
FAF205 O Akti  3 3
FAF206 O Histori arti  3 3
FAF016 O Teknologjia e pikturës 1 3
LPA201 O Gjuhë angleze  3 3
FAF0Z4 Z Skulpturë në drejtime 1 3
FAF0Z3 Z Pikturë në drejtime 1 3
FAF0ZE Z Qeramikë  1 3
LPS009 Z Sociologji e kulturës 1 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF301 O Vizatim  4 5
FAF109 O Grafikë   А-4 7
FAF305 O Akti  4 3
FAF306 Z Histori arti  4 3
FAF116 Z Teknologjia e pikturës 2 3
LPA301 Z Gjuhë angleze  4 3
FAF1Z3 Z Pikturë në drejtime 2 3
FAF1Z4 OP Skulpturë në drejtime  2 3
FAF1ZE OP Qeramikë  2 3
LPS109 OP Sociologji e kulturës 2 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF401 O Vizatim  5 5
FAF404 O Grafikë   А-5 10
FAF405 O Akti  5 3
FAF406 O Histori arti  5 3
FAF021 O Dizajn grafik 1 3
FAF2Z3 Z Pikturë në drejtme 3 3
FAF2Z4 Z Skulpturë në drejtime  3 3
FAF0Z2 Z Pikturë monumentale(murale)  1 3
FAF1Z2 Z Filozofi arti  1 3
LPP007 Z Psikologji 3
FAF1ZЁ Z Kostumografi  1 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF501 O Vizatim  6 5
FAF504 O Grafikë   А-6 10
FAF505 O Akti  6 3
FAF506 O Histori arti  6 3
FAF121 O Dizajn grafik 2 3
FAF2Z3 Z Pikturë në drejtme 4 3
FAF0Z5 Z Skulpturë në drejtime  4 3
FAF1Z2 Z Pikturë monumentale (murale) 2 3
LPE105 Z Filozofi arti  2 3
LPK008 Z Psikologji 3
FAF1ZЁ Z Kostumografi  2 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF604 O Grafikë   А-7 10
FAF215 O Teknikat e grafikës  3 3
FAF601 O Vizatim  7 3
FAF606 O Histori arti  5 3
LPE006 O Estetikë 3
FAF026 Z Arti konceptual  1 4
FAF0Z9 Z Metodikë e kulturës figurative  1 4
FAF0ZG Z Video dhe arti kompjuterik  1 4
FAF0ZD Z Ilustrimi 1 4
FAF0ZI Z Skenografi  1 4
FAF0ZL Z Menaxhment arti  1 4
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF704   Grafikë  А-8 9
FAF706   Histori arti  8 3
    Punim diplome 10
FAF126   Arti konceptual  2 4
FAF1Z9   Metodikë e kulturës figurative  2 4
FAF1ZG   Video dhe arti kompjuterik 2  4
FAF1ZD   Ilustrimi 2 4
FAF1ZI   Skenografi  2 4
FAF1ZL   Menaxhment arti   2 4
    Diplomomi;  
   

Pas vlerësimit të temës së diplomës nga mentori, temën e diplomës studenti e mbron para komisionit profesional dhe nëse me sukses e mbron fiton shkallë të lartë profesionale -kompatibile me sistemin e Bilonjës (BA Pass), Baçelor (Bachelor of Arts-BA) merë thirrjen: Grafikë i diplomuar i artit figurativ

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti