Pikturë - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI FIGURATIV
Drejtimi
PIKTURË
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF006 O Vizatim 1 7
FAF001 O Pikturë  1 7
FAF005 O Akti 1 4
FAF004 O Histori e artit 1 3
FAF0Z8 Z Teoria figurative  1 3
FF002 Z Sociologjia e kulturës 1  3
FF006 Z Gjuhë angleze 1 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore 3
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
ФЛУ106 O Цртање  2 7
ФЛУ101 O Сликање  2 7
ФЛУ105 O Акт 2 4
ФЛУ104 O Историја  на уметност 2 3
FAF1Z8 Z Teoria figurative  2 3
FF102 Z Sociologjia ekulturës 2  3
FF106 Z Gjuhë angleze 2 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore 3
    Studenti në një vit akademin regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF206 O Vizatim  3 7
FAF201 O Pikturë 3 7
FAF205 O Akti  3 4
FAF204 O Historia e artit  3 3
FAF0Z9 Z Anatomi plastike  1 3
FFП003 Z Psikologji 1  3
FAF0ZD Z Qeramikë  1 3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore 3
    Studenti në një vit semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF306 O Vizatim 4  7
FAF301 O Pikturë 4 7
FAF305 O Akti4 4
FAF304 O Historia e artit 4  3
FAF1Z9 Z Anatomi plastike 2  3
FFP103 Z Psikologji 2  3
FAF1ZD Z Qeramikë 2  3
  OP Lëndë e lirë zgjedhore 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF401 O Pikturë 5 10
FAF405 O Akti 5 4
FAF003 O Grafikë  1 4
FAF404 O Historia e artit  5 3
FAF0Z5 Z Teknikat e pikturës 1 3
FF001 Z Filozofi arti 1 3
FH005 Z Etnografi 1 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF501 O Pikturë 6 10
FAF505 O Akti 6 4
FAF103 O Grafikë 2  4
FAF504 O Historia e artit 6  3
FAF1Z5 Z Teknikat e pikturës  2 3
FF101 Z Filozofi arti 2 3
FH105 Z Etnografi 2 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore 3
    Studenti në një vit akademik regjistron 60  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF601 O Pikturë 7 12
FAF002 O Skulpturë 1 4
FAF604 O Histori arti – XX век. 3
FAF011 O Estetikë 1 2
FAF0ZÇ Z Arti konceptual 1 3
FAF0ZA Z Teknologjia digjitale 1 3
FAF0ZE Z Skenografia 1 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore 3
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF701 O Punim dilplome ( Pikturë 8 ) 12
FAF102 O Skulpturë 2 4
FAF704 O Historia e artit posmodern 3
FAF111 O Estetikë 2 3
FAF1ZÇ Z Arti konceptual 2 3
FAF1ZA Z Teknologjia digjitale 2 3
FAF1ZE Z Skenografia 2 3
  OP Lëndë e lirë zghedhore 3
   

   Pas vlerësimit të suksesshëm të bërë për temën nga ana e mentorit, tema e zgjedhur mbrohet përpara komisionit dhe nëse e mbron me sukses fiton shkallën përkatëse të lartë të profesionit ose nivel të përshtatshëm të shkallës akademike (BA) Pass, Bachelor (Bachelor of Arts-BA): Piktor i Diplomuar  (Bachelor)

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e
image   Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti: Profesor  Remzi Nesimi doajen i arsimit dhe
image   Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në shënimin e