Regji Filmi - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI DRAMATIK
Drejtimi
Regji Filmi-tv.
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit & TV  I 7
  O Skenari i filmit   I 3
  O Montazha e filmit  I 3
  O Fotografi artistike 3
  O Historia e filmit 3
  O Kamera filmike 2
  O Gjuhë angleze 2
  O Gjuhë maqedone 2
  Z Psikologjia e artit 2
  Z Bazat e artit figurativ 2
  Z Estetika e filmit 2
  Z Spektakli 2
  Z Gjuhë shqipe 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit I 7
  O Skenari filmik  I 3
  O Montazha e filmit  I 3
  O Fotografi artistike 3
  O Historia e filmit 3
  O Kamera filmime 3
  O Gjuhë angleze 2
  O Gjuhë maqedone 2
  Z Psikologjia e artit 2
  Z Bazat e artit figurativ 2
  Z Estetika e filmit 2
  Z Spektakli 2
  Z Gjuhë shqipe 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit   II 5
  O Skenari filmi     II 5
  O Historia e filmit 2
  O Regjia në televizion (Film dokum.) 4
  O Puna me aktorët 2
  O Hyrje në artin muzikor 2
  O Kulturë fizike 2
  O Anglishta profesionale 2
  Z Psikanaliza e tekstit dramatik 2
  Z Gjuhë shqipe 2
  Z Fotografia artistike 2
  Z Analiza e filmit 2
  Z Montazha i filmit 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit   II 5
  O Skenari filmi     II 5
  O Historia e filmit 2
  O Regjia në televizion (Film dokum.) 4
  O Puna me aktorët 2
  O Hyrje në artin muzikor 2
  O Kulturë fizike 2
  O Anglishta profesionale 2
  Z Psikanaliza e tekstit dramatik 2
  Z Gjuhë shqipe 2
  Z Fotografia artistike 2
  Z Analiza e filmit 2
  Z Montazha i filmit 2
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regji filmi (3) 5
  O Skenografia dhe kostumografia 3
  O Teoria e filmit 2
  O Regji në televizion (ТV Dramë) 5
  O Dramaturgjia 2
  O Skenarë televiziv dhe filmik (Film Artistik) 3
  O Zëri në film dhe teatër 3
  O Teoria e kulturës në film dhe media 3
  Z Historia e artit 2
  Z Dramaturgjia 2
  Z Sociologjia e kulturës 2
  Z Komunikologjia Evropiane 2
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regji filmi (3) 5
  O Skenografia dhe kostumografia 3
  O Teoria e filmit 2
  O Regji në televizion (ТV Dramë) 5
  O Dramaturgjia 2
  O Skenarë televiziv dhe filmik (Film Artistik) 3
  O Zëri në film dhe teatër 3
  O Teoria e kulturës në film dhe media 3
  Z Historia e artit 2
  Z Dramaturgjia 2
  Z Sociologjia e kulturës 2
  Z Komunikologjia Evropiane 2
    Studenti në një semestër regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit (IV) Film artistik 9
  O Regjia televizive (IV) transmetim direkt 9
  O Teoria e hapësirës 3
  O Strategjia e producentit 3
  Z Analiza filmike 2
  Z Psikanaliza e tekstit dramatik 2
  Z Psikanaliza dhe kreativiteti 2
  Z Teoria e kulturës në film dhe media 2
    Studenti në një semester regjistron 30  ECTS - kredi  
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Regjia e filmit (IV) Film artistik 9
  O Regjia televizive (IV) transmetim direkt 9
  O Teoria e hapësirës 3
  O Strategjia e producentit 3
  Z Analiza filmike 3
  Z Psikanaliza e tekstit dramatik 3
  Z Psikanaliza dhe kreativiteti 2
  Z Teoria e kulturës në film dhe media 2
  Z Historia e dramës dhe e teatrit 2
  Z Dramaturgjia 2
    Diplomimi  
   

Pas vlerësimit të temës së diplomës nga mentori, temën e diplomës studenti e mbron para komisionit profesional dhe nëse me sukses e mbron fiton shkallë të lartë profesionale - kompatibile me sistemin e Bilonjës (BA Pass), Baçelor (Bachelor of Arts-BA) merë thirrjen : Regjisor I filmit dhe tv-se i Diplomuar

 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të