Skulpturë - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË- MASTER

 
Viti
2008
Fakulteti
ARTEVE
Programi studimor
ARTI FIGURATIV
Drejtimi
SKULPTURË
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF-M002 O SKULPTURË 1M 12
FAF-M006 O VIZATIM 4
FAF-M010 O TEKNIKAT E SKULPTURËS 3
FAF-M007 O POETIKA E ARTIT 1 4
FAF-M008 O METODOLOGJIA E KËRKIMIT SHKENCOR 4
FAF-M0Z1 Z PIKTURË 1b 3
FAF-M0Z3 Z GRAFIKË 1b 3
FAF-M0Z4 Z DIZAJN GRAFIK 1b 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAF-M102 O SKULPTURË 2M 10
FAF-M107 O POETIKA E ARTIT 2 3
FAF-M012 O PUNIM MAGJISTRATURE 14
FAF-M1Z1 Z PIKTURË 2b 3
FAF-M1Z3 Z GRAFIKË 2b 3
FAF-M1Z4 Z DIZAJN GRAFIK 2b 3
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, më 16 dhjetor 2017, në
image Me iniciativën e Institutit Junus Emre në Shkup dhe me mbështetjen e përfaqësisë së
image Me një ceremoni solemne, në Universitetin e Tetovës, më 23 dhjetor 2017, u
image Klubi i Volejbollit për femra i Universitetit të Tetovës shkëlqeu këtë sezon me paraqitjet
image Studentët e programit studimor të Artit Muzikor të Fakultetit të Arteve në Universitetin e