Ekonomi-Biznes - Cikli I - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2008
Fakulteti
EKONOMIK
Programi studimor
3 vjeçar
Drejtimi
EKONOMI - BIZNES
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O BAZAT E EKONOMISË 4.5
FEE008 O TEKNOLOGJIA INFORMATIVE 4.5
FEE003 O MATEMATIKA I PËR EKONOMISTË 4.5
FEE007 O BAZAT E STATISTIKËS 4.5
FEE006 O GJUHË ANGLEZE I 4.5
LPS001 O GJUHË SHQIPE 3
LPJ103 Z E DREJTA E PUNËS 4.5
FEE004 Z PARIMET E MARKETINGUT 4.5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE101 O MIKROEKONOMIA I 4.5
FEE103 O MATEMATIKA II PËR EKONOMISTË 4.5
FEE002 O BAZAT E KONTABILITETI I 4.5
FEE106 O GJUHË ANGLEZE II 4.5
LPM002 Z GJUHË MAQEDONE 3
  Z BAZAT E KONTABILITETI II 4.5
FEE104 Z PARIMET E MARKETINGUT NË PRPAKTIK 4.5
FEE0Z7 Z E - BIZNES 4.5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE201 O MIKROEKONOMIA II 5
FEE301 O MAKROEKONOMIA I 5
FEE102 O KONTABILITET FINANCIAR I 5
FEE010 O BIZNES NDËRKOMBËTAR 5
FEE206 O GJUHË ANGLEZE III 5
FEE3Z2 Z KONTABILITET BUXHETOR OJP 5
FEE0Z8 Z FINANCA PUBLIKE 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE401 O MAKROKEONOMIA II 5
FEE1Z7 O NDËRMARRJA E BIZNESIT TË VOGËL 5
FEE005 O PARIMET E MENAXHIMIT 5
FEE306 O GJUHË ANGLEZE IV 5
FEE202 Z KONTABILITET FINANCIAR II 5
FEE205 Z MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE110 O FINANCAT NDËRKOMBËTARE 5
FEE501 O EKONOMETRIA I 5
FEE011 O VENDSOJE BIZNESORE I 5
FEE406 Z GJUHË ANGLEZE V 5
FEE304 Z MARKETING NDËRKOMBËTAR 5
FEE012 Z EKONOMIA E SIGURIMEVE 5
FEE2Z7 Z NDËRMARRËSIA 5
FEE305 Z EKONOMIA E TRANZICIONIT 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE209 O TREGJET DHE INSTITUCIONET FINANCIARE 6
FEE601 O EKONOMETRIA II 6
FEE111 O VENDOSJE BIZNESORE II 4
FEE210 O INTEGRIEMT EKONOMIKE EVROPIANE 4
FEE506 O GJUHË ANGLEZE VI 4
FEE209 Z EKONOMIA REGJIONALE 4
FEE305 Z MENAXHIM STRATEGJIK 4
FEE009 Z FINANCAT E KORPORATVE I 2
FEE0Z4 Z MENAXHIMI I PROJEKTEVE 2
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e
image   Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti: Profesor  Remzi Nesimi doajen i arsimit dhe
image   Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, mori pjesë në shënimin e