Financa-Kontabilitet - Cikli I - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2008
Fakulteti
EKONOMIK
Programi studimor
3 vjeçar
Drejtimi
FINANCA - KONTABILITET
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O BAZAT E EKONOMISË 4.5
FEE002 O BAZAT E KONTABILITETIT  4.5
FEE003 O MATEMATIKA I PËR EKONOMISTË 4.5
LPJ003 O E DREJTA RRETHINËS BIZNESORE 4.5
FEE006 O GJUHË ANGLEZE I 4.5
LPS001 O GJUHË SHQIPE 3
  Z ETIKA AFARISTE 4.5
LPJ103 Z E DREJTA E PUNËS 4.5
FEE004 Z PARIMET E MARKETINGUT 4.5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE101 O MIKROEKONOMIA I 4.5
FEE103 O MATEMATIKA II PËR EKONOMISTË 4.5
FEE008 O TEKNOLOGJIA INFORMATIVE 4.5
FEE106 O GJUHË ANGLEZE II 4.5
FEE102 O KONTABILITET FINANCIAR  I 4.5
LPM002 Z GJUHË MAQEDONE 4.5
  Z KËRKIMET E TREGUT 4.5
FEE005 Z PARIMET E MENAXHIMIT 4.5
FEE0Z7 Z E - BIZNES 4.5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE3Z2 O KONTABILITET BUXHETOR OJP 5
FEE301 O MAKROEKONOMIA I 5
  O ORGANIZIMI I MENAXHMNETIT 5
FEE206 O GJUHË ANGLEZE III 5
FEE205 Z MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE 5
FEE1Z4 Z MENAXHIMI I INVESTIMEVE 5
FEE201 Z MIKROEKONOMIA  II 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE007 O STATISTIKA PËR EKONOMIST 5
FEE012 O EKONOMIA E SIGURIMEVE 5
FEE013 O BANKAT DHE PUNËT BANKARE 5
FEE306 O GJUHË ANGLEZE IV 5
FEE0Z8 Z FINANCA PUBLIKE 5
FEE1Z7 Z NDËRMARRJA E BIZNESIT TË VOGËL 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE110 O FINANCAT NDËRKOMBËTARE 5
FEE009 O FINANCAT E KORPORATVE  I 5
FEE011 O VENDSOJE BIZNESORE I 5
  O KONTROLL 5
FEE406 Z GJUHË ANGLEZE V 5
FEE0Z5 Z EKONOMIA E TRANZICINOIT 5
FEE0Z4 Z MENAXHIMI I PROJEKTEVE 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE209 O TREGJET DHE INSTITUCIONET FINANCIARE 5
  O FINANCA E KORPORATVE II 5
  O REVIZIONI 5
FEE210 O INTEGRIEMT EKONOMIKE EVROPIANE 5
FEE506 O GJUHË ANGLEZE VI 5
FEE305 Z MENAXHIM STRATEGJIK 5
  Z EKONOMIA NDËRKOMBËTARE 5
FEE304 Z MARKETING NDËRKOMBËTAR 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të