Marketing-Menaxhment - Cikli I - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2008
Fakulteti
EKONOMIK
Programi studimor
3 vjeçar
Drejtimi
MARKETING - MENAXHMNET
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE001 O BAZAT E EKONOMISË 4.5
FEE004 O BAZAT E MAREKTINGUT 4.5
FEE003 O MATEMATIKA I PËR EKONOMISTË 4.5
LPJ103 O E DRAJTA E PUNËS 4.5
FEE006 O GJUHË ANGLEZE I 4.5
LPS001 O GJUHË SHQIPE 3
  Z E DREJTA KOMERCAILE 4.5
FEE0Z8 Z FINANCA PUBLIKE 4.5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE101 O MIKROEKONOMIA I 4.5
  O KËRKIMET E TREGUT 4.5
FEE103 O MATEMATIKA II PËR EKONOMISTË 4.5
FEE008 O TEKNOLOGJIA INFORMATIVE 4.5
FEE106 O GJUHË ANGLEZE II 4.5
LPM002 Z GJUHË MAQEDONE 4.5
FEE005 Z PARIMET E MENAXHIMIT 4.5
FEE1Z4 Z MENAXHIMI I INVESTIMEVE 4.5
FEE0Z7 Z E - BIZNES 4.5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE301 O MAKROEKONOMIA I 5
FEE206 O GJUHË ANGLEZE III 5
FEE205 O MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE 5
FEE1Z4 O BAZAT E KONTABILITETIT I 5
  O MMENAXHIMI I ORGANIZTËS 5
FEE3Z2 Z KONTABILITET BUXHETOR 5
FEE1Z7 Z NDËRMARRJA E BIZNESIT TË VOGËL 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O SJELLJA KONSUMATORE 5
  O MARKETINGU STRATEGJIK 5
FEE007 O STATISTIKA PËR EKONOMISTË 5
  O BAZAT E KONTABILITETIT  II 5
FEE306 O GJUHË ANGLEZE IV 5
  Z SHËRBIMET FINANCIARE 5
FEE205 Z MENAXHIMI I BURIMEVE NJERËZORE 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O MARKETINGU I SHËBIMEVE 5
FEE304 O MARKETING NDËRKOMBËTAR I 5
FEE001 O VENDOSJE BIZNESORE I 5
FEE404 O KOMUNIKIMI NË MARKETING 5
FEE406 O GJUHË ANGLEZE V 5
FEE209 Z EKONOMIA REGJIONALE 5
FEE0Z5 Z EKONOMIA E TRANZICINOIT 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FEE504 O KËRKIMET E MARKETINGUT 5
  O MARKETING NDËRKOMBËTAR II 5
FEE111 O VENDOSJE BIZNESORE II 5
FEE204 O MENAXHIMI STRATEGJIK 5
FEE506 O GJUHË ANGLEZE VI 5
  Z TREGJET DHE ISNTITUCIONET FINANCIARE 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të