Administratë Biznesi - Cikli I - 2012

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2012
Fakulteti
FAKULTETI I ADMINISTRATËS SË BIZNESIT
Programi studimor
ADMINISTRATË BIZNESI
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB001 O HYRJE NË EKONOMI 6
FAB002 O TEKNOLOGJI INFORMATIVE 6
FAB003 O MATEMATIKA 6
FAB004 O GJUHË ANGLEZE I 4
FAB0Z1 Z E DREJTA AFARISTE 6
FAB0Z2 Z MJEDISI AFARIST 6
  OP LËNDË OPCIONALE 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB101 O MIKROEKONOMIA 7
FAB005 O BAZAT DHE PARIMET E KONTABILITETIT 6
FAB104 O GJUHË ANGLEZE II 4
FAB103 O MATEMATIKA PËR EKONOMIST 6
FAB0Z3 Z BIZNESI NDËRKOMBTAR 5
FAB0Z4 Z E-BIZNES 5
  OP LËNDË OPCIONALE 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB006 O BAZAT E MENAXHMENTIT 7
FAB201 O MAKROEKONOMI 6
FAB007 O BAZAT E MENAXHMENTIT 6
FAB0Z5 Z KONTABILITETI FINANCIAR 5
FAB0Z6 Z E DREJTA E PUNËS 5
FAB0Z7 Z POLITIKA DEVIZORE 5
  OP LËNDË OPCIONALE 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB106 O BAZAT E MARKETINGUT 6
FAB008 O FINANCAT PUBLIKE 6
FAB009 O STATISTIKA PËR BIZNES 6
FAB0Z8 Z MENAXHIMI I RESURSEVE NJERËZORE 5
FAB0ZA Z EKONOMIA GLOBALE 5
FAB0Z9 Z EKONOMIA E SIGURIMEVE 5
  OP LËNDË OPCIONALE 2
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB108 O FINANCAT NDËRKOMBTARE 6
FAB010 O VENDOSJE BIZNESORE 6
FAB011 O EKONOMETRI 6
FAB0ZB Z KONTABILITETI I ORGANIZATAVE JOPROFITABILE 5
FAB0ZC Z MARKETINGU NDËRKOMBTAR 5
FAB0ZD Z VALUTAT DHE BANKAT 5
  OP LËNDË OPCIONALE 2
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB012 O SIPËRMARRËSIA 8
FAB013 O MENAXHIMI FINANCIAR 8
FAB014 O TREGJET DHE INSTITUCIONET FINANCIARE 7
FAB0ZE Z MENAXHIMI I PROEKTEVE 5
FAB0ZF Z MENAXHIMI I SISTEMEVE INFORMATIVE 5
  OP LËNDË OPCIONALE 2
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB113 O MENAXHIMI BANKAR 6
FAB015 O INTEGRIMET EKONOMIKE EUROPIANE 7
FAB016 O FINANCAT E KORPORATAVE 7
FAB0ZG Z PLANIFIKIMI NË EKONOMI 5
FAB0ZH Z ETIKA AFARISTE 5
FAB0ZJ Z INSTITUC.LOKALE DHE ZHVILLIMI I EKON. LOK. 5
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAB017 O KONTROLL DHE REVIZION 7
FAB017 O EKONOMIA MONETARE 6
FAB018 O EKONOMIA E SEKTORIT PUBLIK 7
FAB0ZK Z MENAXHIMI STRATEGJIK 5
FAB0ZL Z MENAXHIMI I RISKUT 5
FAB0ZM Z MARKETING STRATEGJIK 5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të