Administratë Biznesi - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FAKULTETI I ADMINISTRATËS SË BIZNESIT
Programi studimor
ADMINISTRATË BIZNESI
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O METODOLOGJIA E PUNËS HULUMTUESE-SHKENCORE 7.5
  O MIKROEKONOMIA III 7.5
  O MAKROEKONOMIA III 7.5
  O EKONOMETRIA III 7.5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O EKONOMIA NDËRKOMBTARE 7.5
  O EKONOMETRIA E APLIKUAR 7.5
  Z MENAXHIMI FINANCIAR NDËRKOMBTAR 7.5
  Z INVESTIMET DHE MENAXHIMI ME PROJEKTE 7.5
  Z MENAXHIMI STRATEGJIK 7.5
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O ORGANIZIMI INDUSTRIAL 7.5
  Z EKONOMIA POLITIKE DHE EKONOMIA E RE 7.5
  Z EKONOMIA E SEKTORIT PUBLIK 7.5
  Z MENAXHIMI ME RISQET 7.5
  Z MENAXHIMI I KONTABILITETIT 7.5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O TEZAT E MAGJISTRATURËS 30
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të