Kulturë Fizike - Cikli I - 2011

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2011
Fakulteti
KULTURE FIZIKE
Programi studimor
 
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF001 O HISTORIA E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTIT 3
FKF101 O TEORIA E EDUKIMIT FIZIK 3
FKF002 O BASKETBOLL 3
FKF102 O FUTBOLL 3
LPP003 O PSIKOLOGJIA E SPORTIT 6
FKF004 O ATLETIKA I 3
LPM005 O BIOLOGJIA E AKTIVITETIT FIZIK DHE SPORTIT 3
LPM305 O SHENDETI PUBLIK 3
LPM406 O ANATOMIA FUNKSIONALE 7
FKFOZ3 Z LOJRAT ELEMENTARE 2
FKFOZ7 Z AKROBATIKA 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF201 O FILOZOFIA E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTIT 3
FKF202 O VOLEJBOLL 3
FKF302 O HENDBOLL 3
LPS103 O SOCIOLOGJIA E SPORTIT 3
FKF104 O ATLETIKA II 3
LPM105 O BIOKIMIA E AKTIVITETIT FIZIK DHE SPORTIT 3
LPM205 O NUTRICIONIZMI NE AKTIVITETIN FIZIK DHE SPORT 3
LPM506 O FIZIOLOGJIA E NJERIUT 7
LPA002 O BAZAT E GJ.ANGLEZE 2
FKFOZ0 Z ANALIZA KOMPJUTERIKE E GARAVE 2
LPG303 Z FUTBOLL I VOGEL 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF007 O TEORIA DHE METOD.. E KERKIMEVE DHE STATISTIKA 3
FKF107 O STATISTIKA E SHKENCAVE SPORTIVE 3
FKF008 O ZHVILLIMI MOTORIK 2
FKF108 O KONTROLLI MOTORIK 2
FKF009 O GJIMNASTIKA SPORTIVE 5
FKF010/11O O MUNDJE / XHUDO 3
LPM405 O FIZIOLOGJIA E USHTRIMIT 6
LPA003 O GJUHE ANGLEZE(SPORTIVE) 2
FKFZ15 Z TENIS-PING PONG 2
LPS005 Z GJUHA SHQIPE 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF207 O INFORMATIKA APLIKATIVE SPSS 3
FKF208 O MESIMI MOTORIK 4
FKF109 O RITMIKA 3
FKF209 O VALLE - FOLKLOR 3
FKF210/310 O BOKS/KARATE 3
FKF011 O BIOMEKANIKA E SPORTIT 6
FKF014 O AKTIVITETET AVANTURESKE DHE TURIZEM 2
LPG103 Z GJUHA ANGLEZE 2
FKF0Z3 Z LOJRAT POPULLORE 2
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPK015 O PEDAGOGJIA SPORTIVE 4
FKF016 O ORGANIZIMI I EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTIT 4
FKF017 O TEORIA E TRAJNINGUT 3
FKF117 O AKTIVITETI FIZIKE DHE STERVITJA NE FITNES 3
LPM505 O TESTIMET KLINIKE 3
LPM605 O TRAUMATOLOGJIA DHE REHABILITIMI 3
FKF013 O SKI 3
FKF113 O NOT 3
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF012 O TERAPIA ME ANE TE LEVIZJEVE (KINEZITERAPI) 4
LPK115 O DIDAKTIKA SPORTIVE 4
FKF116 O MENAXHIMI DHE MARKET. I ED.FIZIK DHE SPORTIT 3
FKF217 O ADAPTIMI I AKTIVITETEVE FIZIKE NE STERVITJE 3
FKF317 Z TESTIMET NE AKTIVITETET FIZIKE DHE SPORT 3
  Z DREJTUES I TEZES 3
  Z TEZA SPECIJALISTIKE 4
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF018 O REKREACIONI SPORTIV NË SHKOLLË I 4.5
FKF019 O ORGANIZIMI I AKTIVITETIT FIZIK TE FËMIJËT ME HENDIKEPI          4 4.5
FKF021 O TEORIA DHE METODIKA E EDUKIMIT FIZIK I 7
FKF020 O APLIKIMI I ATLETIKËS NË KUSHTE SHKOLLORE I 3
FKF022 O LOJRA ELEMENTARE ME POPULLORE 2
FKFOZ3 Z APLIKIMI I GJIMNASTIKËS NË KUSHTE SHKOLLORE(SPORTI SHKOLLORË) 3
FKFOZ1 Z SPORTI SHKOLLOR 3
FKFOZ2 Z ADMINISTRIMI DHE ORGANIZIMI I EDUKIMIT FIZIK 3
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FKF118 O REKREACIONI SPORTIV NË SHKOLLË II 4.5
FKF119 O ORGANIZIMI I AKTIVITETIT FIZIK TE FËMIJËT ME HENDIKEPII        4  4.5
FKF121 O TEORIA DHE METODIKA E EDUKIMIT FIZIK II 7
FKF120 O APLIKIMI I ATLETIKËS NË KUSHTE SHKOLLORE II 3
FKF022 O AKROBATIKA 2
FKFOZ5 Z MENAXHIMI ME RESURSET NJERËZORE 3
FKFOZ6 Z OBJEKTET SPORTIVE, MJETET DHE REKUYZITAT 3
  F KËRCIME NË UJË (FAKULTATIVE) 1.5
    PRAKTIKA PEDAGOGJIKE NË SHKOLLA 2 JAVË  
    TEMA E DIPLOMËS 1.5
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të