Edukimi fizik dhe shëndetësor - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
KULTURE FIZIKE
Programi studimor
Master
Drejtimi
Edukimi fizik dhe shëndetësor
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Teoria dhe metodologjia e kërkimeve me statistikë 4
  O Seminari 1
  O Teoria dhe metodologjia e stërvitjes sportive 4
  O Fiziologjia e sportit 4
  O Teoria e lëvizjes 4
  Z Psikologjia e sportit 3
  Z Socoiologjia e sportit 3
  Z Atletika 3
  Z Futboll 3
  Z Basketboll 3
  Z Mjekësia sportive 3
  Z Ski dhe sportet dimërore 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e mësimit në edukimin fizik dhe shëndetësor 4
  O Teoria dhe metodol. e punës me fëmijë me nevoja të posaçme 4
  O Kineziterapi 4
  O Biomekanika 3
  O Seminari 3
  Z Menaxhmenti dhe marketingu sportiv 4
  Z Sportet luftarake (karate, xhudo, boks, mundje) 4
  Z Noti dhe sportet në ujë 4
  Z Hendboll 4
  Z Traumatologjia 4
  Z Volejboll 4
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
    Mbrojtja e punimit të magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët dhe profesorët e Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, të Fakultetit Filologjik të
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar