Menaxhmenti sportiv - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
KULTURE FIZIKE
Programi studimor
Master
Drejtimi
Menaxhmenti sportiv
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Menaxhmenti sportiv dhe organizimi 4
  O Menaxhmenti shoqëror 4
  O Punimi seminarik 1
  O Sociologjia e kohës së lirë 4
  O Marrëdhëniet me mediat dhe publikun në sport 3
  Z Çështjet bazike të sportit te shqiptarët në Maqedoni dhe regjion 2
  Z Socoiologjia e sportit 2
  Z Psikologjia e sportit 2
  Z Biostatistika dhe zbatimi i kompjuterit 2
  Z Marrëdhëniet me publikun në menaxhimin e sportit 2
  Z Edukimi fizik dhe sponzorimi 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e kërkimeve 4
  O Menaxhimi i sportit 4
  O Psikologjia e organizimit 4
  O Seminari 2
  Z Sistemi i sportit në Maqedoni 3
  Z Rekreacioni dhe menaxhimi 3
  Z Tregtimi në sport 3
  Z Turizmi sportiv 3
  Z Sjellja e konsumatorëve 3
  Z Shitja e produkteve 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
    Mbrojtja e punimit të magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i
image Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e