Sport - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
KULTURE FIZIKE
Programi studimor
Master
Drejtimi
Sport
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Teoria dhe metodologjia e kërkimeve me statistikë 3
  O Teoria dhe metodologjia e stërvitjes sportive 4
  O Disiplinat sportive (basketboll, futboll, volejboll, hendboll) 4
  O Fiziologjia e sportit 3
  O Teoria e lëvizjes 3
  Z Noti dhe sportet në ujë 3
  Z Ski dhe sportet dimërore 3
  Z Mjekësia sportive 3
  Z Menaxhmenti i sportit 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Aletika (e lehtë - e rëndë) 4
  O Sportet lufarake (karate, xhudo, mundje, boks) 4
  O Kineziterapi dhe traumatologji 3
  O Antropometria 3
  O Menaxhimi i resurseve njerëzore 3
  Z Rekreacioni sportiv 3
  Z Psikologjia e sportit 3
  Z Didaktika 3
  Z Vallzimi modern dhe koreografia 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
    Mbrojtja e punimit të magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në ambientet e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Tetovës sot u bë promovimi i
image Në Universitetin e Tetovës, më 19 shkurt 2018, u promovua libri “TERRITORI I LUFTËS
image Kolegji AAB, në partneritet me Universitetin e Tetovës, Universitetin "Ismail Qemali" në Vlorë, Universitetin
image   Me vizitën në Muzeun Historik të Universitetit të Tetovës në fshatin Poroj, homazhet te
image Albanologia e shquar kineze, njëherit edhe profesoreshë në Fakultetin e Gjuhëve në Universitetin e