Sociologji - Cikli I - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
FILOZOFIK
Programi studimor
SOCIOLOGJI
Drejtimi
ARSIMOR
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS001 O HYRJE NË SOCIOLOGJI I 5
FFS002 O HISTORIA E SOCIOLOGJISË 4
LPE001 O FILOZOFIA ANTIKE 5
LPE002 O LOGJIKË 4
LPA003 O GJUHË ANGLEZE I 3
LPS004 O GJUHË SHQIPE 3
FFS0Z1 Z TERMINOLOGJIA SOCIOLOGJIKE 3
LPP005 Z HYRJE NË PSIKOLOGJI 3
LPK006 Z KOMUNIKOLOGJI 3
LPE007 Z ONTOLOGJI 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS101 O HYRJE NË SOCIOLOGJI II 5
 FFS003 O SOCIOLOGJI E ARSIMIT 4
FFS004 O METODA E ANKETIMIT 5
LPI008 O INFORMATIKË 4
LPA103 O GJUHË ANGLEZE II 3
LPM009 O GJUHË MAQEDONE 3
FFS0Z2 Z SISTEMI POLITIK 3
LPP105 Z PSIKOLOGJIA SOCIALE 3
LPE101 Z FILOZOFIA SOCIALE 3
LPP205 Z PSIKOLOGJIA E PERSONALITETIT 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS201 O TEORITË SOCIOLOGJIKE KLASIKE       5
LPE201 O FILOZOFIA E KOHËS SË RE 5
FFS005 O METODOLOGJIA E PËRGJITHSHME 5
FFS006 O SOCIOLOGJIA ETIKE 5
LPA203 O GJUHË ANGLEZE III           4
FFS0Z3 Z SOCIOLOGJIA POLITIKE          3
FFS0Z4 Z SHOQËRIA DHE MEDIUMET 3
FFS0Z5 Z SOCIOLOGJIA E TË RINJËVE 3
LPE010 Z FILOZOFIA POLITIKE 3
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS301 O TEORITË SOCIOLOGJIKE BASHKËKOHORE                5
LPE301 O FILOZOFIA BASHKËKOHORE 5
FFS105 O METODOLOGJIA E SOCIOLOGJISË 5
LPE011 O TEORITË ETIKE 5
LPA303 O GJUHË ANGLEZE IV 4
FFS1Z4 Z TEORITË DHE TEKNIKAT E GAZETARISË 3
FFSOZ5 Z SOCIOLOGJIA E MUZIKËS 3
LPE012 Z ORATORIA 3
LPE013 Z TERMINOLOGJIA FILOZOFIKE 3
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS007 O SOCIOLOGJIA E KULTURËS 5
FFS008 O TEORITË DHE MODELET E DEMOKRACISË 5
FFS009 O SOCIOLOGJIA URBANE 5
FFS010 O SOCIOLOGJIA E FAMILJES 4
LPK014 O PEDAGOGJIA 3
LPE401 Z FILOZOFIA BASHKËKOHORE 3
FFS0ZC Z INTEGRIMET EUROPIANE 3
LPA403 Z GJUHË ANGLEZE V 3
LPG016 Z GJUHË E DYTË E HUAJ I 3
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS107 O SOCIOLOGJI E ARTIT 5
FFS109 O SOCIOLOGJI RURALE 5
FFS011 O SOCIOLOGJIA E RELIGJIONIT 5
FFS012 O SOCIOLOGJIA E PUNËS 5
LPK114 O DIDAKTIKA 4
FFS0Z7 Z CIVILIZIMI EUROPIAN 3
FFS0Z8 Z SOCIOLOGJIA E ZGJEDHJEVE 3
LPA503 Z GJUHË ANGLEZE VI 3
LPG116 Z GJUHË E DYTË E HUAJ 3
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS013 O PATOLOGJIA SOCIALE 5
FFS014 O METODAT E STUDIMIT NË SOCIOLOGJI I 5
FFS015 O STATISTIKA SOCIOLOGJIKE 5
FFS016 O SOCIOLOGJIA E BARAZISË GJINORE 5
FFS017 O GLOBALIZIMI DHE CIVILIZIMI 4
LPG020 Z DEMOGRAFIA SOCIALE 3
FFS0Z9 Z ORGANIZATAT NDËRKOMBËTARE 3
FFS0ZA Z SOCIOINGUISTIKA 3
LPE016 Z FILOZOFIA E MENAXHIMIT 3
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FFS018 O SOCIOLOGJIA E GRUPEVE ETNIKE 3
FFS114 O METODAT E STUDIMIT NË SOCIOLOGJI II 4
FFS019 O SISTEMI POLITIK NË R.M. 3
FFS020 O EKOLOGJIA SOCIALE 4
FFS0ZB Z SOCIOLOGJIA E TË DREJTAVE TË NJERIUT 3
LPH019 Z ETNOLOGJIA 3
LPE018 Z ESTETIKA 3
LPE117 Z FILOZOFIA E TEKNIKËS 3
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të