Pedagogji - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FILOZOFIK
Programi studimor
PEDAGOGJI
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Tendencat europiane në arsim 5
  O Planifikimi i arsimit 5
  O Teknikat dhe teknologjitë e mësimdhënies 5
  O Evaluimi i kurikulumit 5
  O Hulumtime aksionale 5
  O Statistika e avansuar 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z I. Shkolla efektive 5
  Z I. Mësimdhënia dhe të nxënit me WWW 5
  Z II. Arsimimi dhe të mësuarit e hershëm 5
  Z II. Psikologjia e kreativitetit 5
  Z III. Pedagogjia e konvikteve 5
  Z III. Përsosja profesionale 5
  Z IV. Arsimimi dhe trajnimi profesional 5
  Z IV. Interkulturalizmi dhe arsimi 5
  O Tema e magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Me një akademi solemne, sot në Universitetin e Tetovës u shënua 109 vjetori i
image Studentët dhe profesorët e Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, të Fakultetit Filologjik të
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare