Sociologji - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FILOZOFIK
Programi studimor
SOCIOLOGJI
Drejtimi
ARSIMOR
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O SOCIOLOGJIA E SHKENCËS 6
  O DREJTIMET SOCIOLOGJIKE BASHKËKOHORE 6
  O SOCIOLOGJIA E INTEGRIMEVE EUROPIANE 6
  O SOCIOLOGJIA E GJINIVE 6
  O TEORITË DHE IDETË E MULTIKULTURALIZMIT 6
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z SOCIOLOGJIA E ARSIMIT 5
  Z ANTROPOLOGJIA SOCIOKULTURORE 5
  Z SISTEMET ARSIMORE BASHKËKOHORE 5
  O PUNIMI I MAGJISTRATURËS 15
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të