Historia bashkëkohore - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FILOZOFIK
Programi studimor
Histori
Drejtimi
Historia bashkëkohore
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e punës kërkimore-shkencore 5
  O Historiografia dhe teoria shkencore e historisë bashkëkohore 5
  Z Historia e popullit shqiptar (1914-1939) 5
  Z Historia e popullit shqiptar (1939 - deri në fund të shek. XX) 5
  Z Historia e diplomacisë bashkëkohore 5
  Z Historia politike e popujve ballkanikë (1918-1941) 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z Hist. politike e pop. ballkanikë (1945 - deri në fund të shek. XX) 5
  Z Historiografia shqiptare në shek. XX 5
  Z Historia e Maqedonisë (1918-1941) 5
  Z Historia e Republikës së Maqedonisë (1944-2001) 5
  O Teza e magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të