Histori Koha e re - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
FILOZOFIK
Programi studimor
Histori
Drejtimi
Koha e re
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Metodologjia e punës kërkimore-shkencore 5
  O Historiografia dhe teoria shkencore e historisë së kohës së re 5
  Z Historia e popullit shqiptar (shek. XVI-1830) 5
  Z Historia e popullit shqiptar (shek. 1830-1881) 5
  Z Historia e popullit shqiptar (1881-1914) 5
  Z Historia e Ballkanit (1804-1875) 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  Z H. e Ballkanit nga v. 1875 deri në marrëv. e Bukureshtit (1913) 5
  Z Historia e marrëdhënieve ndërkombëtare (1789-1914) 5
  Z Historia e civilizimit evropian deri më 1914 5
  Z Hist. e pop. shqipt. në marrëdh. ndërkombët. (shek. XVIII-1914) 5
  O Teza e magjistraturës 20
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të