Drejtësi - Cikli I - 2012

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2012
Fakulteti
JURIDIK
Programi studimor
JURIDIK
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ001 O Fillet e së drejtës 7
FJJ002 O E drejta romake 5
FJJ003 O Historia e së drejtës 6
FJJ004 O Sociologjia e së drejtës 4
LPA001 Z Gjuhë  Angleze I 3
FJJ0Z1 Z Teoria dhe praktika parlamentare 3
LPS001 Z Terminologjia juridike (Gjuhë shqipe) 3
FJJ0Z2 Z E drejta e noterisë 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ005 O E drejta kushtetuese 6
FJJ006 O E drejta civile-pjesa e përgjithshme 6
FJJ007 O E drejta reale 5
FJJ008 O Hyrje në ekonomi 5
LPA002 Z Gjuhë angleze II 3
FJJ0Z3 Z Bazat e sistemit  gjyqësor 3
FJJ0Z4 Z Historia nacionale e së drejtës 3
LPM101 Z Terminologjia juridike (Gjuhë maqedone) 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ009 O E drejta administrative 6
FJJ010 O E drejta ndërkombëtare publike 6
FJJ011 O E drejta e shoqërive 5
FJJ012 O E drejta e punës 5
FJJ0Z5 Z Ligji ndërkombëtar për të drejtat e njeriut 3
LPE103 Z Ekonomia e zbatuar 3
FJJ0Z6 Z E drejta e konkurenës 3
FJJ0Z7 Z E drejta ekologjike 3
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ013 O E drejta penale 6
FJJ014 O Sistemi politik 5
FJJ015 O Penologjia me kriminologji 5
FJJ116 O E drejta familjare dhe trashëgimore 6
FJJ0Z8 Z Marrëdhëniet ndërkombëtare 3
FJJ0Z9 Z Vetadministrimi lokal 3
FJJZ10 Z Filozofia e së drejtës 3
FJJZ11 Z E drejta e pronësisë industriale 3
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ017 O E drejta e detyrimeve 7
FJJ018 O E drejta finansiare 7
FJJ019 O Metodologjia e arsimimit ligjor 5
FJJ020 O E drejta e Unionit Evropian 5
FJJ0Z12 Z Kriminalistika 3
FJJ0Z13 Z E drejta autoriale 3
FJJ0Z14 Z Organizatat ndërkombëtare 3
FJJ0Z15 Z Gjyqësia kushtetuese 3
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJJ021 O E drejta e procedurës civile 6
FJJ022 O drejta ndërkombëtare private 6
FJJ023 O E drejta e procedurës penale 6
FJJ024 O E drejta tregtare 6
FJJ0Z16 Z E drejta kushtetuese krahasuese 3
FJJ0Z17 Z E drejta tatimore dhe buxhetore 3
FJJ0Z18 Z Zgjedhjet dhe sistemi zgjedhor 3
FJJ0Z19 Z A drejta e arbitrazhit 3
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës filluan punimet e Konferencës IV Shkencore Ndërkombëtare të Fakultetit të
image Studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe studentët e programit
image Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të profesorit tonë,
image Të nderuar besimtarë të fesë islame,    Është një kënaqësi dhe privilegj për mua, që
image Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, në kabinetin e tij priti