Shkenca Politike - Cikli I - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2008
Fakulteti
JURIDIK
Programi studimor
SHKENCA POLITIKE
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP01 O Hyrje në shkencat politike 8
FJP02 O Sistemet politike 8
FJP03 O Hyrje në të drejtën dhe qeverisje 8
FFP01 Z Antropologjia 3
FPP02 Z Gjuhë angleze 1 3
FFP03 Z Histoiria e civilizimeve 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP04 O Partitë politike dhe grupet e interesit 8
FEP01 O Bazat e ekonomisë 8
FJP05 O Politika dhe mediumet 8
FJP06 Z Demokracia dhe shoqëria qytetare 6
FJP07 Z Hyrje në mas-komunikimet 6
FFP04 Z Gjuhë angleze II 6
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP08 O Mendimi politik 8
FJP09 O Marrëdhëniet dhe organizatat ndërkombëtare 8
FJP10 O Politikat krahasuse 8
FFP05 Z Gjuhë angleze për qëllime veprimtarie 6
FFP06 Z Socioogjia politike 6
FJ05 Z Studime evropiane 6
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP11 O Historia moderne e Evropës 8
FJP12 O Ekonomia politike ndërkombëtare 8
FJP13 O Mendimi politik II 8
FJP14 Z Marrëdhëniet me publikun 6
FEP05 Z Menaxhimi me resurset njerëzore 6
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP15 O Marrëdhëniet ndërkombëtare dhe diplomacia 8
FEP06 O Financat publike 8
FJ10 O E drejta ndërkombëtare publike 8
FF03 Z Filozofia politike 3
FJP16 Z Globalizimi 3
FJP17 Z Vetadministrimi lokal 3
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP18 O Politika e jashtme 8
FJP19 O Organizatat ndërkombëtare 8
FJP20 O Administratë publike 8
FJP21 Z Politika e jashtme dhe e sigurisë e BE-së 6
FJP22 Z Politika e jashtme e SHBA-ve 6
FF04 Z Psikologjia politike 6
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP23 O Metodologjia e hulumtimit 8
FJP24 O Ekonomia politike ndërkombëtare II 8
FJP25 O Politika publike 8
FJP26 Z Geopolitika 6
FJP27 Z Siguria nacionale 6
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FJP28 O Analiaze politikës së jashtme 8
FJP29 O Teoritë politike bashkëkohore 8
FJP30 O Zgjedhja paqësore e konflikteve 8
FJP31 Z Organizimi dhe menaxhmenti 6
FF10 Z Postmodernizmi 6
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të