Senati

Anëtarët e Senatit të Universitetit Shtetëror të Tetovës janë:

 

Nr Emri dhe Mbiemri Fakulteti Thirrja
1 Rektori Vullnet Ameti Fakulteti i Kulturës Fizike profesor ordinar
2 Galip Veliu Fakulteti Filozofik profesor ordinar
3 Metin Dalip Fakulteti i Kulturës Fizike profesor inordinar
4 Nexhbedin Beadini FSHMN profesor ordinar
5 Nevzat Bejtuli Fakulteti i Arteve profesor inordinar
6 Myqereme Rusi Fakulteti Filozofik profesor ordinar
7 Jordan Shikoski FSHMN profesor ordinar
8 Rahim Maksuti FSHZ profesor inordinar
9 Hamit Aliu Fakulteti Ekonomik profesor ordinar
10 Selami Kolonja Fakulteti i Arteve profesor inordinar
11 Fatmire Lumani Fakulteti Juridik profesor inordinar
12 Ejup Ajdini Fakulteti Filologjik profesor inordinar
13 Arbër Çeliku Fakulteti Filologjik profesor ordinar
14 Visar Ganiu Fakulteti i Kulturës Fizike profesor inordinar
15 Naser Ademi Fakulteti Juridik profesor ordinar
16 Xhezair Idrizi Teknologji ushqimore profesor inordinar
17 Fejzullah Fejzullahu Teknologji ushqimore docent
18 Etem Iseni Fakulteti Ekonomik profesor inordinar
19 Abdyl Koleci FSHZ profesor inordinar
19 Lutfi Zylbeari FSHM profesor inordinar
21 Arbnora Dehari Parlamenti studentor  
22 Nderim Limani Parlamenti studentor  
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e prezantoi
image Në kuadër të projektit ,,Twinning”, në Universitetin e Tetovës u organizua  punëtoria, me temë:
image Universiteti i Tetovës, sot e shënoi 17 shkurtin, 22-vjetorin e fillimit të ligjëratave të
image Me rastin e 22 vjetorit të ligjëratave të para, në emër të studentëve, profesorëve
image Studentët e vitit të tretë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës