Këshilli i Rektoratit

1 Rektori Prof. dr. Vullnet Ameti
2 Prorektori për financa Prof. dr. Alifeta Selimi
3 Prorektori për arsim Prof. dr. Reshat Qaili
4 Prorektori për bashkpunim ndërkombëtar Prof. dr. Arbër Çeliku
5 Sekretari i përgjithshëm, Adem Beadini
6 Dekani i F. Filozofik, Prof. dr. Fadbi Osmani
7 Dekani i F. Filologjik, Doc. dr. Fatmir Sulejmani
8 Dekani i F. Juridik, Prof. dr. Ferat Polisi
9 Dekani i F. Ekonomik, Prof. dr. Raman Ismaili
10 Dekani i FSHMN, Prof. dr. Fauzi Skenderi
11 Dekani i FKF, Prof. dr. Ajri Ziba
12 Dekani i FSHZ, Prof. dr. Nderim Zeqiri
13 Dekani i F. të Arteve, Prof. dr. Miftar Memeti
14 Dekani i FSHM, Prof. dr. Nasir Behxheti
15 Dekani i FTUU, Xhezair Idrizi
16 Dekani i FAB, Prof. dr. Naser Raimi
17 Kryetari i Parlamentit Studentor, Ardian Bilalli
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.