Akusheri - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
 Akusheri
Drejtimi
 Akusheri
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Anatomi 6
  O Fiziologji 6
  O Gjuhë latine 2
  O Biofizikë 3
  O Biologji molekulare me gjenetikë 4
  O Infermieristika I 3
  O Psikologji mjekësore dhe aftësitë komunikuese 2
  Z Gjuhë angleze shk I 2
  Z Shëndeti publik 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Patofiziologji 3
  O Histologji 5
  O Infermieristika II 3
  O Etike mjekesore dhe Deontologji 2
  O Biokimi 3
  O Terminologji mjekesore 3
  O Praktike infermieristike 7
  Z Gjuhë angleze shk II 2
  Z Mjedis shëndetësorë 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Anatomi dhe fiziologji obstetrike 1
  O Fekondietikë 1
  O Endokrinologji reproduktive 1
  O Dietologji 1
  O Higjienë 1
  O Epidemiologji 1
  O Statistikë 1
  O Informatikë 1
  O Përcjellja e lehonës gjatë shtatezanise normale 3
  O Neonatalogji 4
  O Praktike laboratorike 12
  Z Shkencat politike 2
  Z Metodika e tekstit të shkruar 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kirurgji e përgjithshme 1
  O Anestezi reanimacion 1
  O Anatomi patologjike 1
  O Kujdesi prenatal 1
  O Kujdesi intranatal 2
  O Përcjellja e lehonës gjatë lindjes fiziologjike 2
  O Lindja normale 2
  O Infermieristika e kirurgjisë 1
  O Infermieristika e Anastezi-Reanimacionit 1
  O Embriologji 2
  O Farmakologji 3
  O Praktikë infermieristike 4
  O Provim diplome 10
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Ginekologji 1
  O Infermieristika e gjinekologjise 1
  O Shëndeti reproduktiv 1 2
  O Infermieristika e shëndetit reproduktiv 1
  O Komplikacionet e lindjes  1
  O Infermieristika e komplikacioneve të lindjes 1
  O Urgjenca obstetrike 1
  O Infermieristika e urgjencës obstetrike 1
  O Barra e rriskuare 1 1
  O Infermieristika e barres se rriskuare 1 1
  O Sëmundjet infektive 3
  O Infermieristika e sëmundjeve infektive 2
  O Praktikë laboratorike 13
  O Geriatri 1
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Ginekologji II 1
  O Infermieristika e gjinekologjisë II 1
  O Shëndeti reproduktiv 2 2
  O Infermieristika e shëndetit reproduktiv 2 1
  O Komplikacionet e lindjes II  1
  O Infermieristika e komplikacioneve të lindjes II 1
  O Urgjenca obstetrike II 1
  O Infermieristika e urgjencës obstetrike II 1
  O Barra e rriskuarë 2 2
  O Infermieristika e barrës së rriskuarë 2 1
  O Pediatri 1
  O Infermieristika e pediatrisë 1
  O Sëmundjet e brendshme 2
  O Infermieristika e sëmundjeve të brendëshme 1
  O Praktikë laboratorike 3
  O Punim diplome 10
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të