Farmaci - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
Farmaci
Drejtimi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF001 O Etika farmaceutike 2
LPK001 O Kimi e pergjithshme dhe inorganike 7
LPM005 O Matematike 5
LPK101 O Bazat e kimise organike 7
LPF003 O Biofizike 7
LPA004 O Gjuhe e huaj I 2
LPF009 O Sport  
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF102 O Statistike zbatuar 2
LPK103 O Kimi fizike 7
LPK102 O Kimi analitike 8
LPK201 O Kimi bioorganike 9
FMF103 O Evaluimi i substancave farmakopeale 2
LPA104 O Gjuhe e huaj II 2
LPF109 O Sport  
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPK202 O Analiza instrumentale farmaceutike 7
LPK301 O Biokimi 6
LPB006 O Biologji e pergjithshme dhe qelizore 5
FMF106 O Botanike farmaceutike 6
LPM007 O Anatomi 6
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM107 O Fiziologji 5
FMF206 O Fitokimi 7
FMF301 O Kimi farmaceutike i 7
LPM207 O Bazat e imunologjise 3
  O Farmaci sociale dhe metodologji 3
LPM207 O Mikrobiologji 5
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM407 O Patologji me patofiziologji 6
FMF501 O Bazat e farmakologjise 6
FMF403 O Bazat e teknologjise farmaceutike 9
  O Farmakognozi 9
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Teknologji farmaceutike 10
FMF401 O Kimi farmaceutike ii 6
  O Bazat e fitoterapise 4
FMF701 O Projekti i diplomes 10
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të