Farmaci - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
Farmaci
Drejtimi
Magjistër i farmacisë
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Teknologjia farmaceutike-kurs i lartë 8
  O Biofarmaci 7
  O Kimi farmaceutike III 10
  O Ushqimi dhe te ushqyerit 5
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Hyrje ne farmaci klinike 4
  O Toksikologji 9
  O Legjislacion dhe analitika e barnave 7
  O Biokimi klinike 7
  O Farmakoinformatikë 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Farmaci klinike dhe terapeutiket 10
  Z Lëndë zgjedhore I 5
  Z Lëndë zgjedhore II 5
  Z Lëndë zgjedhore III 5
  Z Lëndë zgjedhore IV 5
    Lëndët zgjedhore  
    Farmakoepidemiologji  
    Bioteknologji  
    Farmakogjenetikë  
    Njohja e produkteve ushqimore  
    Ekologji  
    Kozmetikë  
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
    Praktikë Profesionale 20
    Punim diplome 10
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët dhe profesorët e Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, të Fakultetit Filologjik të
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar