Fizioterapi - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
Fizioterapi
Drejtimi
Fizioterapi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Biofizikë 3
  O Kimi mjekësorë Biokimi 3
  O Biologji me gjenetikë humane 4
  O Anatomi me Histologji 10
  O Fiziologjia e njeriut 6
  Z Ndihma e pare mjekësore 2
  Z Statistikë mjekësore me informatikë 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Patologji 3
  O Patofiziologji 3
  O Imunologji 4
  O Mikrobiologji 2
  O Mjekësi fizikale 1 10
  O Edukatë fizike 4
  Z Geriatri 2
  Z Gjinekologji me akusheri 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kineziologji klinike 1 7
  O Mjekësi fizikale 2 7
  O Masazhë mjekësore 6
  O Gjuhë angleze  1 2
  O Pedagogjia dhe zhvillimi i njeriut 2
  O Psikiatri 2
  Z Psikologji mjekesore 2
  Z Akupunkturë 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kineziologji klinike 2 7
  O Mjekësi fizikale 3 7
  O Masazhë mjekësore 2 6
  O Ortotikë me  protetikë 2
  O Traumatologji fëmijërore dhe rehabilitim 2
  O Rehabilitim 2
  Z Radiologji patologjike 2
  Z Gjuhë angleze shkalla  II 2
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Mjekësi interne 3
  O Kirurgji 4
  O Ortopedi me traumatologji 5
  O Pediatri 3
  O Neurologji 4
  O Kinezioterapi klinike 1 7
  Z Terapia e sëmundjes 2
  Z Prevenca e infeksioneve intrahospitale 2
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O Kinezioterapi klinike 2 7
  O Terapia e punës manipulative 4
  O Puna klinike te personat me senzorë të dëmtuar 5
  O Reumotologji 3
  O Psikologjia e sëmundjes 3
  O Invaliditeti,sporti dhe rehabilitimi 4
  Z Fizioterapia e sistemit muskulo-kockorë 2
  Z Fizioterapia ne onkologji 2
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image “Sfidat e sigurisë dhe standardet universale në procesin e integrimit  euroatlantik”, ishte tema e
image Një delegacion i Universitetit të Tetovës, nga Parlamenti Studentor dhe Qendra për shërbime studentore
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, 14 Nëntorit - Ditës ndërkombëtare 
image Një delegacion nga Universiteti “Onsekiz Mart”, nga Çanakalaja e Republikës së Turqisë, i kryesuar
image Në Universitetin e Tetovës u prezantua programi Fulbright Scholar nga Ambasada e Shteteve të