Fizioterapi - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
Fizioterapi
Drejtimi
Fizioterapi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF001 O Anatomi 6
FMF301 O Kujdes Mjeksor 6
LPF004 O Biologji humane me gjenetikë 5
LPF003 O Statistikë mjeksore me informatikë mjeksore 5
FMF0Z1 Z Sociologji mjeksore 4
FMF1Z1 Z Psikologji mjeksore me aftësi komunikuese 4
FMF0Z2 Z Gjuhë angleze 4
FMF0Z3 Z Gjuhë gjermane 4
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF201 O Fiziologji 4
LPF002 O Biofizikë 4
FMF002 O Masazhë 6
FMF101 O Histologji 4
FMF003 O Terapi fizikale 10
FMF1Z5 Z Higjienë 2
FMF0Z5 Z  Ekologji 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF004 O Kineziologji 6
FMF005 O Neurologji me kujdes 4
FMF105 O Mjekësi interne me reumatologji 4
FMF102 O Masazhë mjeksore 6
FMF103 O Mjekësi fizikale 8
FMF0Z6 Z Farmakologji 2
FMF1Z6 Z Pediatri me kujdes 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF205 O Kirurgji me ortopedi dhe traum. 6
FMF006 O Bazat e kinezoterapisë 8
FMF305 O Mjeksia sportive 4
FMF007 O Mësimi praktik 6
FMF405 O Dermatologji 2
FMF2Z6 Z Mikrobiologji me parazitologji 4
FMF3Z6 Z Situatat emergjente në mjekësi 4
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF202 O Kinezoterapia speciale 8
FMF203 O Rehabilitim I 8
FMF104 O Ortotikë me protetikë 6
FMF505 O Higjienë mentale dhe psikiatri me kujdes 6
FMF2Z1 Z Geriatri me kujdes 2
FMF3Z1 Z Radiologji 2
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMF303 O Rehabilitim II 8
FMF106 O Terapia punese dhe terapi profesionale 6
FMF206 O Patologji 6
FMF306 O Balneologji 4
  O Punimi diplomës 6
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të