Infermieri - Cikli I - 2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2013
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë
Programi studimor
Infermieri
Drejtimi
Infermieri
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI001 O Anatomi 5
FMI002 O Kujdes Mjeksor 7
LPI004 O Biologji Humane 5
LPI003 O Statistikë mjeksore me informatikë mjeksore 5
FMI1Z1 O Psikologji mjeksore me aftësi komunikuese 4
FMI2Z1 O Hulumtimet bazë 4
FMA0Z2 Z Gjuhë angleze 4
FMA2Z2 Z Gjuhë gjermane 4
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI101 O Fiziologji 5
FMI102 O Kujdes Mjeksor II 6
FMI202 O Etikë 5
FMI003 O Higjienë 5
FMI103 O Mësim praktik 5
FMI0Z3 Z Histologji 4
FMI1Z3 Z Transfuziologji  me imunologji 4
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI004 O Mjekësi interne me kujdes 8
FMI104 O Biokimi 6
FMI204 O Farmakologji 5
FMI304 O Patologji 6
FMI2Z3 Z Mikrobiologji me parazitologji 5
FMI3Z3 Z Geriatri me kujdes 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI005 O Gjinekologji dhe akusheri me kujdes 4
FMI105 O Kirurgji me kujdes 6
FMI205 O Situatat emergjente në mjekësi 4
FMI302 O Edukim shëndetsor 4
FMI305 O Pediatri me kujdes 4
FMI203 O Mësim praktik 5
FMI0Z4 Z Oftalmologji me kujdes 3
FMI1Z4 Z Terapi fizikale 3
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI006 O Neurologji me kujdes 6
FMI106 O Epidemiologji 4
FMI206 O Mjeksi sociale 4
FMI306 O Higjienë mentale me psikiatri me kujdes 6
FMI406 O Infektologji me kujdes 6
FMI1Z5 Z Mjeksi nukleare 4
FMI2Z5 Z Anestezi, reanimacion dhe trajtimi intensiv 4
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FMI007 O Dokumentacioni mjeksor 4
FMI506 O Onkologji dhe terapi paliative 4
FMI107 O Menaxhimi në shëndetësi 4
FMI207 O Kujdesi primar shëndetsor 4
  O Punimi diplomës 6
FMI1Z6 Z Otorinolaringologji me kujdes 4
FMI2Z6 Z Dermatovenerologji me kujdes 4
FMI1Z7 Z Mjekësia në punë 4
FMI2Z7 Z Ekonomia ne shëndetësi 4
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të