Inxhinieri Ekonomike - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
SHKENCAVE TË ZBATUARA
Programi studimor
INXHINIERI EKONOMIKE
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM001 O Matematika I 6
LPK002 O Kimia 6
LPF003 O Fizika 5
FAI001 O Materialet inxhinierike I 5
LPE004 O Kontabiliteti dhe bilanci 4
LPA005 O Gjuhe e huaj (angleze) I 4
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FZA003 O Matematika II 6
LPN005 O Kontabiliteti 6
LP006 O Materialet inxhinierike II 6
FZA101 O Kimia Fizike 5
LPN007 O Bazat e informatikes 4
LPF104 O Gjuhe e huaj (angleze) II 3
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAI002 O Detalet e makinave dhe konstruksioni 6
FAI003 O Elektroteknika 6
LPI106 O Informatika per ekonomiste 6
LPE007 O Statistika 6
FAI0Z1 Z Menaxhimi me ndermarrjet 3
FAI0Z2 Z Gjuhe e huaj (gjermane)III 3
FAI0Z3 Z Prodhimi dhe logjistika e materialeve 3
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAI004 O Termodinamika 6
FAI005 O Proceset teknologjike 6
LPN008 O Mekanika teknike 6
LPN009 O Bazat e ekonomise politike 6
FAI0Z4 Z Biznes nderkombetar 3
FAI0Z5 Z Organizimi i stafit 3
FAI0Z6 Z Menaxhimi i kualitetit te prodhimit 3
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPE010 O Prodhimi dhe marketingu 5
LPJ011 O E drejta e punes 5
FAI006 O Qarkullimi I mallit 4
FAI008 O Teknologjia e perpunimit I (prodhimtaria maqinerike) 6
FAI0Z7 Z Mbrojtja ligjore e ndermarrjeve 5
LPB013 Z Teknologjia e produkteve ushqimore 5
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPJ015 O E drejta publike dhe evropiane 5
LPN016 O Mbrojtja e mjedisit 5
FAI010 O Riqarkullimi i materialeve 5
FAI108 O Teknologjia e perpunimit II 5
FAI0Z8 Z Komunikimi nderkombetar 5
FAI0Z9 Z Menaxhimi i mjedisit jetesor 5
FAI0ZA Z Menaxhimi me makina CNC 5
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAI012 O Praktika profesionale 14
FAI013 O Seminar 4
FAI014 O Puna per diplomen Bachelor 12
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të