Inxhinieri Ekonomike - Cikli I - 2012/2013

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2012/2013
Fakulteti
SHKENCAVE TË ZBATUARA
Programi studimor
INXHINIERI EKONOMIKE
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM001 O Matematika I 6
LPM002 O Fizika inxhinierike 5
FZI001 O Materialet inxhinierike I 5
LPI003 O Kimia inxhinierike 4
LPF004 O Gjuhe angleze teknike I 4
FZI0Z1 Z Teknologjia informative shkathtesite e avancuara 3
FZI0Z2 Z Problemet ekonomike me exel 3
FZI0Z3 Z Materialet polimere 3
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM101 O Matematika II 6
LPE005 O Bazat e ekonomise 6
FZI002 O Materialet inxhinierike II 6
LPF104 O Gjuhe angleze teknike II 4
FZI0Z4 Z Vizatim teknik me grafike kompjuterike 3
LPM0Z1 Z Kimia fizike 3
LPM0Z2 Z Bazat e te dhenave ACCESS 3
FZI0Z5 Z Lende nga USHT-ja 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM006 O Mekanika teknike 6
FZI004 O Bazat e elektroteknikes 6
LPE007 O Informatika per ekonomiste 5
LPM008 O Statistika 5
FZI0Z6 Z Pregaditja e lendeve te para 3
LPE0Z3 Z Ekonomia e ndermarrjes 3
FZI0Z7 Z Zhvillimi i produkteve te reja 3
FZI0Z8 Z Lende nga USHT-ja 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM106 O Termodinamika 6
FZI104 O Detalet e makinave dhe konstrukcioni 5
LPM009 O Mbrojtja e mjedisit jetesor 6
FZI005 O Teknologjia e perpunimit I 5
LPE0Z4 Z Bazat e kontabilitetit dhe bilancit 3
FZI0Z9 Z Korozioni dhe mbrojtja 3
LPE0Z5 Z Logjistika e punes 3
FZI0ZA Z Lende nga USHT-ja 2
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM011 O Energjia dhe burimet e energjise 6
FZI105 O Teknologjia e perpunimit II 6
FZI006 O Menaxhimi me ndermarrjet industriale 5
FZI007 O Automatizimi i proceseve prodhuese 5
LPE0Z6 Z Biznes nderkombetar 3
FZI0ZB Z Hulumtimi dhe kontrolli i prodhimit 3
LPM0Z7 Z Mbrojtja e ujrave 3
FZI0ZB Z Lende nga USHT-ja 2
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FZI008 O Menaxhimi i mjedisit jetesor 5
LPM012 O Marketingu dhe analiza e tregut 4
FZI009 O Praktika profesionale 5
FZI10 O Punimi i diplomes 10
FZI0ZC O Menaxhimi I mbeturinave 3
FZI0ZD O Menaxhimi I kualitetit te prodhimit 3
FZI0ZE O Menaxhimi I teresishem I kualitetit te prodhimit 3
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të