Mekatronikë - Cikli I - 2007

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2007
Fakulteti
SHKENCAVE TË ZBATUARA
Programi studimor
MEKATRONIKE
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM001 O Matematika I 6
LPF002 O Fizika inxhinierike 6
LPI003 O Programim 5
FAM001 O Materialet inxhinierike 5
FAM002 O Bazat e elektroteknikes I 4
LPA004 O Gjuhe e huaj I (angleze) 4
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
LPM101 O Matematika II 6
FAM101 O Materialet ne mekatronike 6
FAM003 O Statika dhe rezistenca e materialeve 5
LPI103 O 3 D inxhinieria 5
FAM102 O Bazate e elektroteknikes II 4
LPA104 O Gjuhe e huaj II (angleze) 4
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM004 O Majet elektrike 6
LPI203 O Inxhinieria e softverit 6
FAM005 O Konstrukcionet 6
FAM006 O Teknika digjitale 6
FAM2Z1 Z Matematika III 3
FAM0Z2 Z Teknika e mikrokumpjuterave 3
FAM0Z3 Z Elementet elektrike 3
FAM0Z4 Z Bazat e elektronikes 3
FAM0Z4 Z Bazat e mekanikes precize 3
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM007 O Teknologjia prodhuese ne mekatroniken I 8
LPI303 O Zhvillimi i orientuar i softverit 7
FAM103 O Kinetika dhe kinematika 5
FAM008 O Prodhimtaria maqinerike 4
FAM0Z6 Z Saldimi dhe ngjitja 3
FAM0Z7 Z Aktuatoret 3
FAM0Z8 Z Menaxhimi i kualitetit te prodhimit 3
FAM0Z9 Z Senzoret 3
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM009 O Oscilimet 5
FAM107 O Teknologjia prodhues ene mekatroniken II 7
FAM010 O Sistemet inxhinierike I 6
FAM104 O Qarqet elektrike I 6
FAM0ZA Z Transmisionet elektrike 3
FAM0ZB Z Regullimi teknik 3
FAM0ZC Z Kontrolli I proceseve 3
FAM0ZD Z Njeri-makine 3
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM109 O Oscilimet II 5
FZM207 O Teknologjia prodhuese ne mekatroniken III 7
FZM10A O Sistemet inxhinierike II 6
FZM204 O Qarqet elektrike II 6
FZM1Z8 Z Transmisionet elektrike 3
FZM0Z9 Z Regullimi teknik 3
FZM0ZA Z Kontrolli i proceseve 3
FZM0ZB Z Njeri-makine 3
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FAM011 O Praktika profesionale 10
FAM012 O Seminar 5
FAM013 O Punim diplome per Bachelor 15
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet