Inxhinieri Konstruktive - Cikli II - 2008

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E DYTË

 
Viti
2008
Fakulteti
SHKENCAVE TË ZBATUARA
Programi studimor
INXHINIERI KONSTRUKTIVE
Drejtimi
 
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O MATEMATIKË III - ANALIZAT NUMERIKE 5
  O TEORIA E ELESTICITETIT DHE PLASTICITETIT 6
  O DINAMIKA DHE STABILITETI I STRUKTURAVE 6
  O METODA E ELEMENTEVE TË FUNDME 5
  Z BAZAT E GJEOTEKNIKËS 4
  Z STRUKTURAT E VETNDERURA  4
  Z MBROJTJA E STRUKTURAVE NGA ZJARRI 4
  Z PROGRAMET KOMPJUTERIKE PËR PROJEKTIM
TE STRUKTURAVE
4
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O MATEMATIKË  IV-STATISTIKA DHE PROBABILITETI 5
  O STRUKTURAT NGA BETONI II-SISTEMET NE NDËRTIMIN
 E LARTE
6
  O STRUKTURAT METALIKE II - OBJEKTET INDUSTRIALE 6
  O PROJEKTIMI DHE NDËRTIMI I PENDAVE 5
  Z STRUKTURAT E PARANDERURA 4
  Z OBJEKTET SPECALE NGA BETONARMEJA 4
  Z OBJEKTET SPECALE METALIKE 4
  Z OBJEKTET SPECIALE HIDROTEKNIKE 4
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
  O FONDAMENTE II 5
  O URAT BETONARME 5
  O URAT METALIKE 5
  O INXHINJERIA E TËRMETEVE - PROJEKTIM ASEZMIK 5
  Z MATERIALET DHE METODAT PËR SANIM /
  Z OBJEKTET MONTAZHË NGA BETONARMEJA 5
  Z OBJEKTET SPECIALE NGA DRURI 5
  Z VEPRAT NËNTOKËSORE GJEOTEKNIKE 5
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
BNRI31 O PËRPUNIMI I TEZËS SË MASTER-it 30
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës i filloi punimet Konferenca e Pestë Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave
image Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Tetovës organizuan koncert vjetor me muzikë
image Absolventët e Universitetit të Tetovës, të gjeneratës 2017/2018, në prag të përfundimit të studimeve
image Profesori i Fakultetit të Inxhinierisë  Ushqimore, Prof. Dr. Gokhan Durmaz nga Universiteti Inonu nga
image Në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Tetovës u bë promovimi i 12 numrave të