Biokimi - CIkli I - 2012

 

PLANPROGRAMI NË CIKLIN E PARË

 
Viti
2012
Fakulteti
FSHMN
Programi studimor
BIOLOGJI
Drejtimi
Biokimi
 
Semestri
I
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB001 O Biologjia e qelizës 9
FNBB002 O Anatomia e njeriut 5
FNBB003 O Kimia e përgjithëshme dhe inoorganike 5
FNBB004 O Informatika 5
FNBB132 Z Matematika 4
FNBB032 Z Gjuha angleze I 4
  OP Lëndë opcionale nga lista e përgjithëshme e USHT 2
 
Semestri
II
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB103 O Kimia organike 6
FNBB005 O Anatomi dhe morfologji e bimëve 8
FNBB006 O Histologjia dhe embriologjia 8
FNBB123 Z Matematika 4
FNBB737 Z Gjuha frënge 4
FNBB738 Z Gjuha gjermane 4
  OP Lëndë opcionale nga lista e përgjithëshme e USHT 2
  OP Lëndë opcionale nga lista e përgjithëshme e USHT 2
 
Semestri
III
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB655 O Kimia analitike 8
FNBB658 O Biokimia I 9
FNBB643 O Zoologjia I 5
FNBB031 Z Hematologjia 3
FNBB830 Z Bazat e patofiziologjisë 3
FNBB833 Z Analiza kimike e rrethinës 3
FNBB032 Z Enzimologjia 3
  OP Lëndë opcionale nga lista e përgjithëshme e USHT 2
 
Semestri
IV
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB008 O Fiziologjia e përgjithëshme 8
FNBB102 O Biokimia II 8
FNBB645 O Botanika e përgjithëshme 3
FNBB103 O Zoologjia II 3
FNBB033 Z Biologjia e acideve nukleike 4
FNBB834 Z Dijagnostika molekulare 4
FNBB833 Z Bromatologjia 4
FNBB034 Z Kultura e indeve shtazore 4
 
Semestri
V
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB007 O Mikrobiologjia 8
FNBB006 O Endokrinologjia me neurofiziologji 7
FNBB101 O Kimia instrumentale 7
FNBB835 Z Biokimia e shtazëve 4
FNBB832 Z Bakterologjia 4
FNBB035 Z Virologjia 4
FNBB135 Z Biokimia e bimëve 4
 
Semestri
VI
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB208 O Fiziologjia krahasuese 7
FNBB008 O Biologjia molekulare 8
FNBB107 O Fiziologjia e bimëve 7
FNBB036 Z Citogjenetika 3
FNBB335 Z Etnoekologjia 3
FNBB33T Z Etnobotanika 3
FNBB136 Z Mutagjeneza me karcinogjenezë 3
  Z Lëndë opcionale nga lista e përgjithëshme e USHT 2
 
Semestri
VII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB009 O Gjenetika 8
FNBB106 O Imunologjia 7
FNBB00A O Ekologjia e përgjithëshme 7
FNBB936 Z Biodiversiteti 4
FNBB93T Z Ekologjia e mikrobeve 4
FNBB236 Z Ixhinieringu gjenetik dhe bioteknologjia 4
FNBB037 Z Kultura e indeve bimore 4
 
Semestri
VIII
Kodi
Statusi O/Z
Emri i lëndës
ECTS
FNBB201 O Biokimia klinike 9
FNBB207 O Ekofiziologjia e bimëve 6
FNBB00C O Punim diplome 7
FNBBA3T Z Energjetika e ekosistemit 4
FNBB03T Z Kimia radiologjike 4
FNBB336 Z Citogjenetika molekulare 4
FNBB038 Z Patologjia molekulare 4
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image   Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës organizoi gara në shah. Në këto gara morën
image Përfaqësues të Ministrisë për Evropë, Integrim dhe Punë të Jashtme të Austrisë së bashku
image Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i Universitetit të Tetovës, në bashkëpunim me Parlamentin Studentor
image   Me rastin e 8 Marsit, ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës për të
image   Me rastin e kësaj dite të shënuar kam nder dhe kënaqësi,  t’ua përcjell urimet